Sjung för mig igen, mitt hjärta tyst

Skriver, suddar ut. Det finns inga ord.


Never Back Down

Gudfilm. Sean Faris och Cam Gigandet är så stört snygga, vilket är ett stort plus!
Just nu håller jag på att ladda ner O.C säsong 1, älskar alla bra serier som finns. Kommer inte på några bra filmer o se? Ikväll ska jag se Remember Me. Flmtips ?!

Saturday night at Hugo

Vi förade hos Elin

Emmah och Linus














"Försök se coola ut!"


"Be a tiger!"

Fina vän!






"Gör en ful min!"







Oj vad genomskinlig tröjan blev av blixten, den såg inte ut så annars








Det regnade ute och jag hade inte något paraply..






Haha Robin !

Thörn o Robin haha!


Nu bloggar jag ifrån min nya data, älskar den! Och visst är alla bilderna fina? Nya kameran är super!

Freakin amazing

T.I. och Keri Hilson. Det kan inte bli bättre än såhär. Mina två favoritartister i en låt. T.I.'s alla låtar får en att dö av grymhet. Keri Hilson får jag nästan rysningar av att bara tänka på. Jag menar kolla på henne, hon strålar verkligen.


Filmkväll

Ikväll blir det filmkväll med Elin och Peter. Vi ska se Taken, världens bästa film. Den enda film jag kan se flera gånger om utan att tröttna. Så om ni inte har sett den MÅSTE ni se den!


Drinktips

Såhär på en fredag tycker jag att det passar bra med ett drinktips! Jag är riktigt kräsen när det gäller dricka, tycker nästan inte om något alls men en kompis bjöd mig på det här för ett tag sen och det är så stört gott! Smakar inte sprit för fem. Det är min absoluta favoritdrink.

  • Häll i hur mycket sprit du vill ha
  • Blanda sedan i Schweppes Russchian nästan ända upp
  • Blanda i lite flädersaft, inte för mycket då blir det alldeles för sött!
  • Till sist öser ni på massor av is
  • Och nu.. drick! ;D



Mmmm watcha say


Bus






Hårvårdsprodukter

Jag älskar hårvårdsprodukter! Hämtade precis ut ett paket med lite mer att ställa i min samling, men det är inte bara hårprodukter, även bodylotions. Älskar TIGI. Jag beställde en del av det här ifrån Lyko.se, så gå in och titta där! Billigt och fri frakt när man handlar över 500:- och ett stort plus att leverensen bara tar 1-2 dagar. Många gillar väl Dust It? Man fick 2 st för 149:-  
Där det inte står pris minns jag inte vad dom kostar.

Turkiet

Ohhhhhhhh vad glad jag blev! Min chef kom och fråga om jag ville åka iväg på studieresa till Turkiet och såklart jag ville det!! Vi kommer åka ca 15-20 st från olika resebyråer och kolla runt på alla våra hotell och göra massa annat kul. Vi kommer att åka till Alanya, Antalya, Kemer, Side och Belek. Det ska bli kul och se alla våra lyxhotell i Belek. Den 18 sep åker jag, och veckan efter kommer troligtvis mamma och alla ner så jag stannar en vecka till. Så himla kul ska det bli!


New In

Kamera - MediaMarkt

Penslar - Lindex

Waxstrips, Mascara - Åhléns. Kommer visa reslutatet på båda så fort jag provat. Måste låta håret växa ut på benen först hahah! 

"Datafodral" fick man när man handlade över 500 kr på BikBok, jag fick den här skitfula. Fanns inga andra kvar

Leggings - BikBok

Linne +byxor - BikBok
 



Shopping

Först jobb sedan en tur på stan, datorn som jag skulle köpa fanns inte kvar!!! Men jag ska in och hämta en annan imorgon som dom skulle få in. Men kamera köpte jag däremot och lämnade in min gamla på lagning. Sen fick jag med mig lite annat smått och gott hem, som jag nu tänkte fota och visa er mina vänner.




Feathers

Love it!



Glitter


Störst av allt är kärleken

Så löd Elins tatuering. Fast på Italienska. Jättefin blev den.

Hunden såg läskig ut i början men den va jättegullig och kelig :D

Väntar

Hon tyckte det gjorde lite ont

Jag lekte med hunden under tiden

Klar. Asfin verkligen!

Sen gick vi och käkade på Fräckas uteservering där vi blev attackerade av getingar

Efter det åkte vi och kollade ut en dator och kamera till mig som jag ska in och köpa imorgon, längtar!


Gröna Lund

Nya karusellen Insane, och den var helt sjuk. HAHA ni skulle se Jessicas blick när vi åkte, hon kollade på mig helt illröd i ansiktet och tårögd "Ela den här va inte kul.. jag får ont"

JessicaPersika


Muppig

Lustiga huset

Jessica
















Popexpressen är ruuuligast :D

Mat som va svindyr, typ spagetthi o bolognese kostade 120 kr med dricka

Sen åkte vi en sista karusell för att sen åka hem!

Hemskt

Igår på jobbet ringde det en väldigt uppskärrad mamma som berättade om sin dotter och hennes kompis som precis har varit i Alanya och kom hem igår. Tjejerna hade varit ute vid klockan fem på morgonen och glömt bort vägen till hotellet så dom försökte leta sig fram, efter ett tag stannar en lastbilschaufför med en turkisk man i och säger att han kan skjutsa dom dit för att han visste vägen, så tjejerna hoppar in i lastbilen men känner snabbt att något är fel så dem ber honom stanna men han vägrar så tjejerna börjar skrika och sparka allt vad dom kunde på rutan så att dem trodde att den skulle gå sönder, då stannar mannen till lite och den ena tjejen som satt längst ut öppnar bildörren och hoppar ut i farten och försöker slita med sig sin kompis men mannen lägger sig då över henne och håller fast henne och lägger sen gasen i botten. Tjejen som lyckades ta sig ut skriker allt vad hon har och faller ihop när hon ser hur lastbilen med hennes vän åker iväg med öppen bildörr i världens fart, hon hann tänka allt möjligt hemskt. Men så kommer det en vit bil med en kille i som har sett hur hon hoppat ur bilen och hört henne skrika. Allt hon får ur sig är "My friend....! She's gone!" Så den här killen tar upp jakt efter lastbilen och måste på något sätt fått stopp på lastbilen för tjejen som vart kvar i bilen minns nästan ingenting, hon hamnade totalt i chocktillstånd. Senare kommer polisen till plats och dom hittar tjejen sittandes ihopkurad i ett dike gömd under en buske längre bort. Hon minns inte vad som hände i bilen. Så jävla hemskt! Jag rös i hela kroppen när mamman ringde och berättade det här. Jag tänkte direkt på om det skulle hänt mig och Caroline när vi var i Tunisien. Tänk om det var en själv som stod där och ser hur sin bästa vän dras iväg av en äcklig turk. Så hemskt! Tyckte så synd om tjejerna. Men själva anledningen till att mamman ringde och berättade det här var för att hon ville kräva tillbaka alla pengar dom har betalt för resan. Det förstod inte jag riktigt varför hon ville göra. Vad tycker ni? Tycker ni att det är rätt att hon ska få tillbaka pengarna för något som inte resebolaget Detur är skyldiga för? Självklart är det här en fruktansvärd händelse men tycker ändå att det var lite konstigt att hon ville ha pengarna tillbaka av oss? 


Sitter på jobbet

Varken min dator eller kamera funkar vilket resulterar i tråkiga inlägg och inga inlägg alls. Inte ens tvn funkar. Har massa bilder ifrån Grönan, men dom är fast på min trasiga kamera. Så fort jag fixat det kommer det att komma upp bilder, måste ju visa alla mina nya smycken jag köpte häromdagen också!


Augustifesten

Synd att jag inte kommer kunna gå på Augustifesten :( jag som så gärna ville! Imorgon åker jag tidigt till grönan, så tänker inte springa runt bakis där, fredag jobbar jag kväll, lördag och söndag jobbar jag 9-18 :( buhuuu. Men jag överlever! Nu väntar jag på att få sluta jobbet för att sen åka in till stan och köpa present till mami som fyller 40 på måndag ;) Shit vad jag längtar till Grönan så himla kul !! :D

*Förra inlägget raderat*

Nu måste jag hålla fingrarna i styr, får inte skriva för mycket. Tycker så jävla synd om er för jag vet precis hur ont den känslan gör.

The Voice'10

GAAAAAAAAAAAAAAAAH så galet bra det var!!!!! Helt stört när Flo Rida sjöng, trodde jag skulle avlida för han var så bra! Vi hoppa, skrek o dansade som aldrig förr kan jag lova!

Först gick vi och käkade på Fridays

Jag hade på mig en stickad långärmad tröja och höll seriöst på att dö i värmen så var tvungen att springa o köpa ett linne haha

Mathilda

Mums

Så söt!



Ni som inte va där kan inte ens leva er in i hur sjukligt varmt det var!!! Man svettades ihjäl alltså


HAHAHHA jag va tvungen!!


Sen vart det inga mer bilder. Jag måste säga det igen GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH fyfan så kul de va!! :D Lätt värt att sitta 7 timmar på buss för att ta sig dit och hem. Jag vill igen!!!

Here we go

Då gör vi ett nytt försök att gå ner till bussen då. Peppad som bara den!

Kato - Desertwalk

Dumhuve

Ohhhhhhhhhh blir så trött på mig själv!! Vaknar och har försovit mig som ett as, hade bara 40 min tills bussen skulle gå och på det skulle jag hunnit, duscha, packa, sminka mig, locka håret osv. Fick skita i att duscha och slänger upp håret i en tofs sminkar mig skitfort och börjar springa ner till bussen och när jag kommit halvvägs kollar ja på klockan och upptäcker att jag gått upp 3 timmar för tidigt!! Vilket jävla pucko man är då. Och nu när jag redan sminkat mig o skit orkar ja inte gå och duscha och göra om allt. Ahopp ska jag göra nu då? Bara vänta

Dynamite

Blir alltid så sjuuuukt festsugen när jag hör den här låten! :D


Orion

Den här filmen vill jag se! Blondinbella är med i den. Inget datum är sagt ännu, utan det är bara vänta och se. Tycker den verkar bra, gillar såna här filmer :)

Gammal mobilbild

Kollade igenom mitt minneskort från min gamla mobil, hittade massa bilder som jag glömt bort. Här är 2 st, ska man kanske bli mörkhårig igen? Funderar starkt på det! Vad tycker ni?

Voice'10

På lördag åker jag till Stockholm för att gå på Voicekonserten!! Kommer bli grymt. Stromae, Flo Rida, Kato, Crossfire, Madcon, Lazee, Sean Banan och Tinie Tempah uppträder. Fan vad jag kommer skrika när Stromae kör Alors on Danse, eller när Flo Rida kör Club Can't Handle Me gaaaaaaaaaaaaaah!!

Förra året


Sjukligt vacker

Gud vad jag älskar Elin Östman, Dollyblond. Kolla bara på henne. Bär alltid dom mest underbara kläderna man kan tänka sig.

Nails

Fixa med naglarna är också något som är riktigt kul! Häromdagen ville jag göra något annorlunda, så jag tog fram en glitterögonskugga o lim som ja gjorde små prickar med på naglarna.
Innan

Målade 2 lager i färgen Tropique från Mavala

Sen tog jag en blyertspenna (haha) som jag först doppade i lim o sedan glitter i färgen Taurus från M.U.S, det gäller ju att ta vad man har!

Lillfingret vart skit. Och får ni som jag att man alltid råkar måla lite utanför, så gör det inget, det ska man inte bry sig om, vänta bara tills nagellacket har torkat ordentligt sedan sköljer man händerna i varmt vatten och "skrapar" försiktigt bort det med naglarna. Lossnar jättelätt :)


Mys

Igår hade vi svullkväll framför bra filmer!

Så himla bra :D

Sen blev det fight


Vi såg på The Clash Of The Titans om jag minns rätt, den var bra men Elin o Peter ville inte ha någon text o då fattar inte ja så mycket, när man äter något är det ju fan omöjligt att höra vad dom säger haha :D Sen såg vi på Eva & Adam, så himla bra! Efter det gick jag bara hem o sov :)

Mina fina systrar ♥

Världens finaste ♥

Make-Up

Jag älskar verkligen smink! Bland det roligaste jag vet, även att jag inte är särskilt duktig på det haha. Men tänkte faktiskt tipsa om lite smink någon dag!

Igår försökte jag sminka Jessica, vart lite ojämnt o skit men tyckte ändå det vart rätt fint.

Mardröm

Usch o fy in i helvete vad rädd jag var inatt. Sov sjukt dåligt, tänker för mycket som vanligt. Men iaf jag ligger i sängen på mage och jag tror att jag är vaken (men egentligen sover jag) så känner jag att någon kryper upp i sängen över mig, känner verkligen hur någon är över mig, ni vet hur man känner att sängen sjunker ihop. Jag har aldrig ryst så mycket i hela mitt liv, trodde helt ärligt att håret stod rakt upp på mig. Där snackar vi kalla kårar eller vad det heter. Kunde inte röra mig, bara låg där helt panikslagen, vågade inte ens öppna ögonen. Och tillslut så vaknar jag och fattar att allt var en dröm SÅN JÄVLA LÄTTNAD, men ändå var jag livrädd haha. Det var verkligen svinäckligt. Avskyr mardrömmar, skrämmer upp mig själv så mycket. Hahah som för ett tag sedan, när det det var så jäkla varmt om nätterna så hade jag öppnat fönstret skitmycket när jag skulle sova, så drömmer jag att en äcklig hemlös tant klättrat upp där och lagt sig i sängen bredvid mig och när jag vakna fick jag för mig att hon va någonstans inne i rummet. Haha så sjukt vidrigt. Brukar ni drömma mardrömmar?


Smile

Jag kommer ihåg när du fick mig att le sådär. Sådär som bara du kan.

Utan dina andetag

Jessica 15

Idag firade vi Jessi, som fyller moppe HAHA. Nej men 15 :) grattisgrattis!

Marängtårta

Tårtor o fika

Matte tänder ljusen

Jessi

Blåsa ut ljusen. Hihi Tindris är gullig o vill hjälpa till

Tindra råkade spilla ut sitt kaffe

Hon fick en ny klänning som hon ville prova direkt

Hon ville blåsa ut mer ljus



Hahaha gott



Oh vad jag älskar dig min prinsessa!


Hahah bered er på muppiga bilder 




Vet ni vem vi härmar?


Hahhaha jessi!

Har du en aning om hur det känns för mig?

Jag förstår verkligen inte varför du måste ljuga? Hitta på saker om mig? Vad tjänar det till? Får det dig att känna dig lite bättre för stunden? Jag har inte gjort något mot dig, det enda jag sagt är att du är elak, omogen och förändrad. THAT'S IT! Inget mer. Jag har börjat undra om det faktiskt får dig att må bättre, att snacka skit om mig. Allt är så löjligt egentligen, och det som gör mest ont är att ni andra tror säkert på allt. Så sluta! Sluta sprida skit om mig och fråga dig själv en sak, Vad tjänar du på det? Och är det värt det? Har du något svar på det?

Meningslös dag

Herregud vilken skitdag, har verkligen inte gjort ett skit. Jag blir verkligen deprimerad av det här vädret! GE MIG SOL.

Haha älskar den här :D

Love the way you lie

Så jävla gudbra video. ÄLSKAR DEN! Förutom Rihanna.. Hon har blivit så.. sliskig typ? Men Megan Fox är så snygg att man avlider!

Tvspels-kväll

Det blev tråkigt nog ingen utgång ikväll, så istället gick jag ner till Jimmy och Alexander och spela tvspel, och helt seriöst så ägde jag fan skiten av dom! :D

Jimmy

Alexander

Jag spela faktiskt det här spelet jävligt mycket när jag va liten haha!

Jimmy



Nu har jag så himla ont i magen buhu :( känns som ja ska spy haha. ska sova nu så att det går över, natti natti!

100-års jubileum. Line o Bertil 50+50

Mamma o Malin

Jag o Jessica

Tråkigt väder va det.. Line och Bertils sjukt snygga stora altan, syns inte så bra på bilden, men det är asfint verkligen!

Kött skare va

Grillmästaren Bertil

Redbull Vodlka <3 men Line blandar så sjuuuuuuukt starkt, 50 50 är inte okej ! 
Gordon, Lines son håller tal. Älskar när folk håller tal, blir alltid så rörd! Har svinlätt för att börja böla :'D

Line och Gordon, kramkalas!

Jag, mamma, Line, Malin och Jessica. Tjejerna på LIWO

Jag har verkligen världens bästa chef! Så himla underbar


Look

Så här ser jag ut ikväll, klänning - H&M, halsband - MQ



Davidsons

Jag

Elin

Peter

Skepp

Elin o jag

Elin

Jag

Hahah jag försöker ta en bild rakt framifrån, kan verkligen inte, ser cp ut :D

Alexander

Jag

Jag o Emmah med bigtitts

Jag

YOOO

EYYY

Jossi o sin holländarkompis

Jossi

Jossi o Skepp

Emmah o holländaren

Jossi, Emmah o holländaren

Elin

Elin så söt!

Jag

Fat-ass

Haha, Elin o jag

Peter

Jag o Peter

Bästisar!

Bararararara


Wooopsie

Peter vart väldigt full o råka spilla ner Elin


Men de gjorde inget, PUSS :D

Folk


Rolig kväll :D idag ska jag på 100-års jubileum hos min chef, hon o hennes man fyller 50 båda två. Så det ska bli riktigt kul, efter det ska jag till Otten med mina brudar!


Utgång

Blir lite Davidson ikväll, det duger. Med dom bästa såklart! Ska försöka ta massa bilder också :)
Måste bara säga en sak till, fyfan vad jag hatar folk som skriver att dom har mensvärk, ingen bryr sig o de är så jävla äckligt. Så sluta skriva det på facebook för ja blir bara äcklad.
Så jävla otagg jag är då, tänker för mycket. Medicinen mot det är alkohol i massor <3
Nu måste jag dra ner till bussen, ciao!

Or you can just ..

"You can spend minutes, hours, days, weeks or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could have or would have happened.. or you can just leave the pieces on the floor and move the fuck on"

Love Against The Wall

Hold Yuh

Precis som alla andra har jag också fallit för den här låten. BÄST!

Awful

Varför sätter jag alltid mig själv i såna här situationer. Jag hatar mig själv för det jag gör. Varför gör jag så. Blir så jävla arg på mig själv, besviken. Varför tänker jag aldrig! Jag önskar verkligen man kunde spola tillbaka tiden för det finns så mycket dumma saker jag gjort som jag ångrar mer än någonting annat. Den här gången menar jag det med hela mitt hjärta, jag ska aldrig såra någon. Medvetet. Ibland undrar jag om det finns två av mig, för jag skulle aldrig gjort så om jag hade varit mig själv. Det kan inte ha varit jag. Varför varför varför! Fan mig. Jag menade aldrig att det skulle bli såhär..

Egoboost

Egoboost heter ju boken som BlondinBella har skrivit och just nu har hon en tävling där hon lottar ut en bok, för att vinna ska man dela med sig av sitt bästa Egoboost-tips. Jag läste igenom lite och här är vad en av dom kommenterade:
"Kolla dej i spegelen varje dag
och byt några ord med din spegelbild.
''Vad bra det kommer gå idag på provet''
"Vad snygg jag är idag'' osv. Puss"
Hahahahahahaha jag garvar ihjäl mig bara jag tänker på att jag skulle stå och prata med mig själv i spegeln xD Skulle ni kunna göra något sånt där? Jag skulle seriöst kissa ner mig om jag skulle stå helt allvarlig "fan vad snygg jag är" "vad bra det kommer att gå på provet idag :)" Och tänk om någon skulle komma på en när man står där!! xD HAHA.
Men något jag läste som jag tyckte va bra var en tjej som skrev "Se på dig själv som du ser på en vän. Även om din vän kanske inte är perfekt så tycker du om henne ändå. " Var inte det bra sagt?
Har ni bra självförtroende? Jag har alltid haft rätt okej, eller iaf inte tyckt något speciellt så. Men nu ligger det på botten, haha vet inte vad som har hänt. Men kommer ni att läsa boken Egoboost? Det kommer inte jag, gillar inte sånt, tycker den verkar så.. töntig? får man säga så :) haha men det känns så fånigt sånt där.


Minnen

Det finns så mycket jag vill säga, men som jag inte kan.
Heart Of Glass




Ajaj

Stackars mina fötter. Dom är helt svullna och har blåsor efter igår :S Helt sjukt. Tänkte att ni ville veta det! Höhö

Utgång!

Det blev visst att gå ut, allt vart bara så oplanerat, jag hade inte en aning om vem jag skulle va med tills Carro o hennes vänner skulle gå ut men jag åkte in iaf! På bussen träffade jag iaf Linus o Magnus som jag va med ett tag, men sen gick vi av på olika platser. På väg ner till Hugo träffar jag på Filip och hans kompisar så då följde jag med dom till Deli och senare på Hugo träffar jag äntligen Caroline med flera! :D Haha, sjuk kväll men hade svinkul! O förresten så blev det inget Kolmården idag, var fan helt förstörd imorse haha. Riktigt dålig på att ta kort va jag men här kommer några få bilder iaf

Kim

Marcus

Filip

Filip o Jag

RSS 2.0