Frozen Diamond

Nu ska jag snart bege mig in till stan för att möta upp Caroline. Vi ska shoppa lite och sen gå på Make Up Store's visning Frozen Diamond.
Slängpuss!



R.I.P kameran

FAN :( jag har tappat min kamera som jag köpte för inte så längesen. Den dumma snöns fel!! Man hör ju förfan inte när man tappar saker där i. Ohhhh jag som hade massa bilder där i också, massa söta på Tindra. FAAAAN i helvetes jävla skit jävels fan så arg jag blir !!!!!!

Mingel + förhandsvisning av The Town

Idag fick jag hem en inbjudan från Detur (mitt jobb) att få gå på förhandsvisningen av The Town och jävlar så glad jag blev, ända sedan jag såg reklamen till den filmen har jag velat se den! Först är det julmingel på kontoret i Stockholm och sen går vi på bion The Town. Vad jag längtar!
Här är trailern till filmen:

Hiss & Diss

Jag vill hissa Macadamia Natural Oil som är den bästa hårinpackningen jag haft! Håret blir superlent och luktar så otroligt gott. Så den rekomenderar jag absolut. Finns på Eleven.se för 239:-  Men nu finns det ett giftset som innehåller shampo, inpackning och healing oil för endast 399:- Det ska jag genast klicka hem! 

Sen vill jag dissa Torrshampot från Tigi, jag använde det 2 gånger sen torkade flaskan igen. Så stor diss på det!


Just nu

Ikväll blir det lugnt. Men varför stänger affären kl 9? Jag är skitsugen på juice! Och vi har ingen hemma.. Vilka problem. Haha Tindra min lillasyster är bara för rolig alltså, hon kom in till mig och sa att hon ville lyssna på barnlåtar och så satte jag på Lille Katt o hon bara "ohhhh nej Ela inte den här! Jag hatar den!" Jag bara "Hahaha jaha men vad vill du höra då?" "Något bra!" Så sökte jag på Pippi så kom det upp Här kommer Pippi Långstrump fast med Black Ingvars o då satte jag på den och hon bara "Ja den här va bra Ela, den lyssnar vi på" Så satt hon o digga haha sötunge.


Igår

Riktigt lyckad kväll igår! Just nu - spränghuvudvärk och hungrig men kan inte äta för mår illa av allt. Uäääh.

Elin o Petta

Fina Mathilda och jag


Hahaha Linus skrämde Elin här :D

Tog inte många bilder. Hade superkul och fick många fina presenter som jag kanske visar sen om jag orkar. Nu ska jag typ sova bort hela dagen.


Vill du vara mina ängel i sjunde himlen?

Allt jag skriver blir bara fel. Depp-period = tråkiga inlägg.


Petter

Petter

Hjälp!

Bloggläsare nu får ni hjälpa mig. Jag ska tatuera mig bakom örat men jag kan inte bestämma vad! Antingen vill jag skriva Kärlek på Thailändska eller mitt stjärntecken som är skorpion. Kan inte bestämma mig så hjälp!!

                                                        
                    

Längtar!

Soon!! Världens vackraste tjejer ♥

Källa http://classe-kinzakenza.blogspot.com/

Birthday, 19

Hej, orkar inte blogga. Återkommer när jag känner för det! Trött tjej.
Ps. Imorgon ska jag göra en sak. Ledtråd: Det gör ont! Kan ni gissa vad? 

Sötunge ♥

Haha förut försvann Tindra helt plötsligt så undrade jag vart hon var för det vart så tyst, så kommer jag in i köket och då har hon tagit fram vattenmelon o sallad ur kylskåpet o sitter o äter hahahaha va så kul när jag såg henne! :D




Grattis Emmah !



Spotifylista

Gjorde en spotifylista förut med alla (nästan) mina favoriter och då tänkte jag på er, så ni kan ju klicka HÄR om ni vill lyssna. Så himlans bra!! Nu blir det sängen snart. Har varit en lugn kväll, sett film o ätit vindruvor. Hahahaha förut när jag och Jessi skulle åka ner till birsa på moppen så va det SVINHALT och moppen sladdade hela tiden fast vi körde aslugnt och sen utanför birsa drar vi omkull hahahah, de kom en bil kom bakom o jag "aaaaaaaj mitt ben!!" fyfan vad vi skratta! Jaa ni.. så de kan gå! Nej men nu ska jag hoppa i säng och och sen upp tidigt o jobba imorgon. 
Myser med min man Lil Wayne ♥♥♥ 

Min gamla Dagbok

Hahahahahahahahahaha ni förstår inte hur mycket jag sitter och skrattar nu!! Hittade min gamla dagbok från typ 04!! Hahahahaaha..


Längre fram


ahahaahah "Sommarlovsplaner" skrattar så jag får ont i magen!! Vi gjorde nog inte nåt av de här förutom att åka på ridlägret xD

Längre fram

. Vilka minnen man får! Herregud xD Saknar den här tiden!! Jag suddade inte bort några namn nu eller så för det är ju så himla längesen det handlar om så det spelar ju ingen roll nu :)

En dag på stan

Idag har jag varit på stan. Mötte upp Johan så tog vi en fika och sen gick vi en sväng på stan :)
Tre nagellack på Vero Moda för 80:-


Mikrofonkåt

Svårt det ska vara o somna då. Imorgon är jag iaf ledig, då ska jag in till stan o hitta present och en festklänning, kul! :)
Just nu ligger jag o lyssnar på den HÄR, September gör den så stört bra!
Nattinatti!


Söt

Hahahaha så himla söt unge!

Tips

Dessa skor finns på Skohuset för 749:- Medans på Nelly ligger dom på 999:-. Ett tips bara för er som tänkt att köpa dom :) Jag funderar på det, men kan inte bestämma mig.


Lanvin for H&M

Vad tycker ni om H&M's samarbete med Lanvin? Ingen designer jag känner till men jag vet nästan inga designers haha :) Men klänningarna var häftiga, endel var lite för mycket. Gillar dom på bilden, men skulle jag bestämma så skulle jag ha gjort den svarta och gula klänningen i den lila färgen som är med. Det skulle vara den perfekta nyårsklänningen tycker jag! Tillsammans med ett par skyhöga svarta klackar och stora diamanter i öronen.

Kollektionen släpps den 23/11 kl 08.00.


Rihanna ft. Drake - What's My Name

En av alla favoriter. Rihanna är så snygg i sitt röda hår!

Önskelista

Den 22 november fyller jag år, inte långt kvar! Och här har ni ifall ni undrar liksom..

Tips - Lotion

Nu tänkte jag tipsa om de hudkrämer jag använder och gillar bäst!

1. Nivea Bodylotion Happy Time - Älskar den här! Man blir jättelen och den luktar så fräsht. Den torkar in väldigt snabbt också. Dessutom är priset superbra, ca 50 kr och den finns nog att köpa på de flesta ställen!
2. Ansiktskräm från Yvonne Ryding - Den här är också superbra. Min favoritansiktskräm! Den sjunker in fort och man känner sig fräshare direkt. Ett minus är att den är rätt dyr, ca 230 kr ligger den på. Den finns nog att köpa på t.ex. Åhléns osv.

Sunday

En ny jobbvecka imorgon då. Skönt att ha varit ledig i helgen. I veckan ska jag försöka hinna med en fika med min vän Johan och även gå en sväng på stan o försöka hitta någon fin present till Emmah som fyller år på lördag ♥


Kat Deluna - Dancing Tonight

Igår

Igår vart det bio igen haha! Hade inget o göra så skulle Elin o Peter in så då följde jag med. Den här gången såg vi Unstoppable den va också bra men inte lika bra som Due Date :D Efter det gled vi omkring lite o busa, sen åkte vi hem till Peter o spela spel o sen åkte jag hem.
Haha fån :D

Ola Rapace

Just det i förrgår såg jag på David Hellenius hörna och då var Ola Rapace med som gäst. Älskar honom! Min favoritskådespelare. Just nu är han aktuell med filmen Svinalängorna som har premiär om några veckor. Han ska även spela in en ny film i augusti någon gång, en boxarfilm. Gillas! :)

Igår

Efter jobbet igår åkte jag in till stan för att möta upp Mathilda och Lina för att sen åka upp till sjukhuset och hälsa på stackars Emelie. Bli frisk snart gumman! Efter att vi varit där en stund åkte jag och Mathilda ner till stan och åt pizza o sen gick vi på bio, Due Date såg vi och den va så jävla rolig :D Den tycker jag att ni ska se, skitbra!
Oh det va så kul att träffa mina tjejer som jag inte sett på jättelänge, älskar er! ♥
Mathilda o jag :)


Who's That Chick

Fredag wihu! Lägger upp min favoritlåt just nu! 
Rihanna ft. David Guetta - Who's That Chick


Videon är sååååå grym! Hittade ingen bra version på Youtube så klicka HÄR så kan ni se den. Videon kallas Day and Night.


Pinsamt

Hahahahaha jag dör av pinsamhet just nu.. Mammas mail på jobbet funkade inte så då skulle jag skicka ett testmail o då drev ja bara o skrev "Tjena påre din gamle räv.. hur e läget då??" Så skickar jag fel o råkar skicka till Martina en chef på kontoret i Norge!! Fick tillbaka "Hej, skickade du fel nu?"
Hahahaha..


Pälsmössa.. Hot or Not?

Nu måste jag ta upp en sak här. Angående pälsmössan. Vad tycker ni om den? Jag tycker det är så jävla fult! Aldrig att jag skulle ta på mig en sån. Tänker bara på Amir, Kissie och alla deras wannabes typ. Det är ju faktiskt riktigt populärt men tål dom verkligen inte. Förlåt till er som har såna men ni vet ju att alla tycker olika :) Så vad tycker ni om dom?


Laga mat

Idag gjorde vi min favoritmat, potatisgratäng med kött, sallad och kantarellstuvning. Så jävla gott! :D
 
Jag är svinkänslig mot lök, svider som eld i ögonen!!
Men det har jag en lösning på! Smart va?

Svider ingenting :)

Voilá! Sjukt gott :)

I'm in Love


Fireworks

Verkligen älskar den här låten och videon. Helt underbar! ♥

Daniel Adams-Ray

Ingen har väl missat Daniel Adams-Ray's album? Så satans bra. Och vilken söt kille. Puh. 
En kille med dom ögonen och den rösten o jag är kär! :) 
 
Favoriten.
Förlåt att jag aldrig sagt förlåt


Just nu

Dricker te och läser nya VR, ska snart iväg på kalas, grattis världens bästa morfar!
 


New In

Ingen bra bild men ni ser ju iaf. Köpte dom här två ögonskuggorna häromdagen, dom blir så himla fina på men jag måste bara lära mig hur man tar på ögonskugga för jag är så dålig på det haha. 
Make Up Store - Darkness 139:- Lady 139:- 


Tips - Foundation

Nu tänkte jag tipsa om de foundations jag använder och tycker om!

1. Silkfoundation - MIST Stockholm - Det här är en silkesfoundation och det känns verkligen att man jobbar med silke, den ger en len o fin yta. Brukar mest använda den till vardags men också till fest.
2. Nivea Stay Real - Åhléns Den här använder jag till vardags och den ger ett matt resultat och en jämn finish. Ett minus skulle isåfall vara att den är rätt svår att ta ifrån, när man skruvar upp korken är det en pinne där som man ska ta foundation på och sen applicera på huden, men den är flytande så det rinner o droppar rätt mycket, så den är lite svår att ta med men annars riktigt bra.
3. Max Factor Age Renew - Åhléns - Den här ska väl egentligen vara för äldre med rynkor? Men jag gillar den, den är väldigt täckande så den här brukar jag använda till fest, den sitter bra också. 
4. Studiofoundation - Make Up Store - Den här är superbra, den är väldigt täckande så den använder jag bara på fest för jag tycker det blir för mycket annars. Ett annat tips är att använda ett transparent puder efter man använt den här, det ger ett finare resultat och det håller längre!

OBS!! Kom ihåg att använda en bra borste, det är värt att lägga pengar på sånt för det ger verkligen skillnad.

Har ni använt någon av dom här och vad tycker ni? Vilka foundations använder ni? Och vilka är era favoriter? Berätta! Jag vill veta :)

Mys med bebis

Mys med Tusse

Stackarn är förkyld

Snow

Idag har jag inte gjort något speciellt. Jobbat, sett film med syster o ätit vindruvor o chips.. bad. Inatt ska det tydligen komma 20 cm snö, say what??? Men jag gillar snön. Så himla fint. Men jag tycker bara om den tiden innan julafton, sen kan den försvinna.
Förra (eller är det förrförra?) året på skridskobanan

Halloween

De var dåligt med folk men hade jättekul iaf tillsammans med bästa vänner!
Min fina vän Carrus var nere :)

Bål som vi gjorde. Skulle dock inte haft i spindlarna för jag satte en i halsen o spydde.. hehe fräsht


Peter va läskig.. Hahahahaa roligaste var när Jossi frågar Peter (kommer inte ihåg exakt) "Vart har du köpt dina vampyrtänder?" o han svara "Va? Det här är mina riktiga tänder?" hahahahaah


Hehe lilla kräftan..

Emmah o Alexander kom o hälsade på en sväng :)


Fredag

Sitter på jobbet. Längtar tills imorrn, halloween, älskar det!

Love


Är det såhär när man är kär när man är liten? Hur blir det då när man blir kär när man blir stor?

Tänk vad tiden går fort. Jag är 18 år, snart 19. Jag önskar att jag hade levt livet annorlunda. Med lite självförtroende och inte levt efter vad andra tycker och inte sökt bekräftelse hos andra. För det är ju vad man själv tycker som räknas. Som blir ens personlighet. Som blir ens utstrålning. Men så kan jag tänka, om det inte finns någon alls som gillar en, hur ska man då kunna tycka om sig själv? Jag känner sån press inför framtiden. Vad ska det bli av mig? Jag vill inte fastna här. Bli påmind om allt varje dag. Vill börja om mitt liv på nytt. Göra saker ogjorda och bara se framåt. Nu blundar jag. Vill kunna öppna ögonen, andas ut, inse att allt bara var en dröm. Men så är det inte. Verkligheten hinner alltid ikapp en. Jag vill vara 14 på nytt och ta vara på åren. Dom försvinner allt för snabbt. Jag känner mig gammal. Jag vill inte bli äldre. Jag vill stanna i åldern. Jag undrar ofta om det finns någon där ute som känner igen sig, som känner det jag känner. Inte bara det här, allt jag känner. Allt det som jag inte vågar att berätta. Eller är det bara jag.
Jättegammal bild

Tusenbröder

Nu har jag sett klart hela Tusenbröder o herreguuuuuuuuuuud så bra det är!!! Världens bästa serie. Vill se mer!

Happy Birthday

Grattis min fina lillasyster på 4-årsdagen! Jag älskar dig busunge ♥


Lan

Hahahahaha muppbilder från lanet igår!







Hehe kul man kan ha med lite vindruvor o hockeypulver..

RSS 2.0