O.C

Jag älskar verkligen O.C, vet inte hur mycket man har gråtit till det! Och jag vet inte hur många gånger man har vaknat till den här låten för att man glömt stänga av tvn innan man somnat;



Someone Like Me

Speeding Cars (den här lyssnade jag alltid på för länge sen, den är så fin)

I'll Be There For You

The Memory Will Never Die

Valborg

Valborg på fredag ju! Vad händer?!!? Vet inte riktigt om man kanske går förbi Viran en sväng? Eller blir det utgång i stan kanske? eller någon trevlig hemmafest? Hm.. Vi får se helt enkelt. Hoppas på en toppenkväll iaf och jag ska INTE bli lika grisfull som förra året.

Valborgsfirande hos familjen Lindgren förra året



Opposite of Adults

Visste inte om jag gillade den här från början men nu när jag lyssnat ett tag så gör jag det, älskar ju MGMT-kids så inte särskilt konstigt att jag gillar den här (8)


Owl City

Älskar verkligen den här låten, texten är underbar.

The stars lean down to kiss you
And I lie awake and miss you

'Cause I'll doze off safe and soundly
But I'll miss your arms around me

I'll watch the night turn light-blue
But it's not the same without you
Because it takes two to whisper quietly

The silence isn't so bad
'Til I look at my hands and feel sad
'Cause the spaces between my fingers
Are right where yours fit perfectly


Oh, if my voice could reach
Back through the past
I'd whisper in your ear
Oh darling, I wish you were here

Vanilla Twilight



Back to school

Tillbaka i skolan igen då, funkar men trött som bara den. Efter skolan gick jag och Caroline till Fräcka och tog en chailatte och prata :) sen hem med bussen, somna som en gris. Nu sittter jag här med Emelie och vi ska.. jaa va ska vi göra? får se va det blir.

haha hitta en gammal bild på oss :)


HAHHAHAHA

Roligaste jag sett på länge skrattar så jag tjuter!! Hahahahahahahaah :'D
"Faster Thomas, faster Thomas!" "HIT HIM!!"



Joel Kinnaman

Ohhhhh titta vem som är det nya ansiktet i vårens nya kampanj för MQ!!!! Hur sjukligt snygg är han inte, jag dör lite!
Joel Kinnaman









Sjuukis

Nu sitter jag på jobbet är sjuk egentligen men klart man ställer upp! Men imorse när jag vakna märkte jag att jag inte kunde prata, hes som fan. Låter som en jävla moppepojke som precis kommit i målbrottet det ska ju bli himla kul att sitta och svara på arga resenärer nu, kanske skulle köra med "AMEH DURÅÅ??" haha skulle va något.
Aja återkommer med hur dagen har varit, puss!

Love is giving someone the power to destroy you. But trusting them not to.

Det här är ett sånt här onödigt inlägg men jag vill bara skriva av mig lite. Säger jag det jag känner eller det jag vill känna? Ibland känns allt så bra, så perfekt liksom. Men så kommer tankarna, samma tankar som jag alltid haft, det omöjliga. Varför är det så att ju mer du vill desto mindre vill jag, och ju mer du inte vill desto mer vill jag? Jag vill, jag vill inte. Jo jag vill. Som det står i rubriken; Love is giving someone the power to destroy you. But trusting them not to. Det är faktiskt sant. När man väl litar på någon så ger man sitt hjärta till personen, men när får man tillbaka det? Och är det då helt? Jag vill inte ha ett trasigt hjärta.
I hate goodbyes! Det gör så ont. Allt bara försvinner, allt blir mörkt. Man kan stå i spegeln och hata allt man ser, undra vad det är för fel, vad har hon som inte jag har. Gråter, inser hur patetisk man är som står där och gråter framför spegeln. Går igenom allt han någonsin sagt, tänker att jag kanske skulle ha sagt så istället eller ha gjort så, jag kanske inte skulle haft den tröjan, jag kanske skulle haft håret på det sättet han kanske gillar det bättre. Går igenom varenda detalj, var för sig. Älska mig.
När jag var med dig så visste jag hela tiden att det snart skulle ta slut, jag var bara någon, men man vägrar inse. Inbillar sig att jo den här gången.. Men samtidigt visste man att varje minut var så dyrbar, varje sekund. Det kunde ju ta slut när som helst. Man vill aldrig somna på kvällen hur trött man än var, för då kommer morgondagen, då måste jag gå. Fast jag ville aldrig, men sa inget. Att bara få vara i din famn, eller du i min. Att få känna ditt bröst mot min kind, värmen från dig som även gör mig varm den kallaste decembernatt, spänningen som sprider sig i mig av åtrå för din kropp, ditt mörka hår genom mina fingrar. Och det bästa utav allt; du ler, du skrattar, ditt skratt ekar i mitt hjärta, i mitt hjärta som just då slår sina slag för just dig. Love is magical.
Jag vill glömma, sånt tar tid. Jag vill inte ha dig egentligen, jag ser dig från ett helt annat perspektiv nu och allt känns bara som.. att.. du spelat någon annan, någon det är synd om, jag fick alltid dåligt samvete när det gällde dig. Jag brukade alltid byta smssignal till en högre som jag vaknar av innan jag skulle sova för jag vet att du brukade skriva på natten, och jag ville ju finnas där. Eller jag trodde jag gjorde det iaf. Jag ville alltid veta att du kom hem ordentligt och sånt där, kan inte riktigt förklara, det är komplicerat. Allt det var jobbigt, det var aldrig fjärilar i magen det var mer.. ledsamt. Kan man säga så? Jag ville bara hålla om dig som ett litet barn. Ja precis så var det. Men samtidigt skulle jag göra vad som helst för att få tillbaka dom stunderna. "Never give up on someone you can't go a day without thinking about" är det sant? Nej. 7 år nu, hur länge kan man vara kär i någon? Förevigt? Endless love, så känns det. Vad gör man? Om det ändå fanns ett svar på den frågan. Vissa dagar är värre än andra, vissa dagar tänker jag inte mycket alls jag mår bra och allt är som det ska, nästan. Men vissa dagar.. dom jobbiga dagarna när man går runt med sån ångest inom sig, känner sig så tom, gråter igenom nätterna. Man vill bara skrika allt vad man kan. Jag hatar dig och älskar dig på samma gång. You take my breathe away. Du får mig att känna mig så hel, speciell, din men samtidigt så trasig, förstörd, nedbruten. Jag känner mig tömd på all lycka, som att en vind blåst ut allt jag någonsin haft i mitt hjärta, och den vinden var du.


There are things that we don't want to happen
but have to accept,
things we don't want to know
but have to learn,
and people we can't live without
but have to let go.


Airplanes

Can we pretend that airplanes in the night sky are like shooting stars?
I could really use a wish right now, wish right now, wish right now..
Tell me, what would you wish for if you had one chance?

B.o.B ft. Hayley - Airplanes



Rabih & Eddie

Dom har tydligen släppt en singel tillsammans, ni kommer väl ihåg dom från Idol? Uuuusch haha tycker dom är så sliskiga! Men låten gillar ja!
Hurricane

Like a Pyramid

Iyaz gästar Charice, sååååååå bra

Dom små små orden är svåra ord

Så många minnen. Jag relaterar nästan allting som händer till en låt,
det här är din låt. Det är dig.
Den var bortglömd, av ren slump lyssnade jag.
Mitt hjärta värker. Det gör så ont.

Jag påminner mig själv om att du är inte du längre, så vad finns då kvar att sakna? Ingenting.
Det kommer alltid att vara försent. Förlåt

Chans


Studentkryssning!!!!

GAAAALEN HELG ALLTSÅ :D:D







Hahaha här vare nyktert..

väldigt..


Påväg hem.. Och det var en kille som va så grisfull och hade låst in sig på toan för att han spydde o hade sig och han va där inne aslänge, och sen kände Melody att hon va tvungen att spy så dom sprang bak och banka o skrek att han skulle öppna men han hade däckat där inne så tillsut öppna dom med en krona och där satt han o sket! HAHAH han hade däckat med nerdragna byxor på toan helt nerspydd hahahhaha!!!


mer bilder!


Timmo (?) och Kevin

Emma o Carro

Melody

Emma

Carro, Mello o jag

Mello, Emma, Carro o Tillan

Mello, Emma, Lina o Tillan

Mello och Emma :)

WOHOOO

hmm fiiint

Sweeet

min nya klänning förresten, den är från BikBok!

Emil, Tillan o jag

Titaaanic





Vem har tagit dom här bilderna?







hahah fint

hahaha någon vart lite full ?

hahaha :D

Jimmy haha :D







Lina äger

Jag älskar Ela puss!





Hahaha söta Carruuus

Sliten.. mådde så jävla dåligt när jag vakna USCH! men sen vart jag bättre :D

Emma mådde inte bättre hon.. hahhahha kan inte sluta garva åt när Emma var på väg till oss på morgonen så kände hon att "jävlar jag måste spy.! ska jag vända tillbaks till min hytt eller hinner jag fram till carro och elas.. aae fan ja hinner!" så gick hon med bestämda steg jättesnabbt mot våran hytt men hon hann inte fram utan spydde i korridoren hahahah! så hör vi hur Emma bankar på våran dörr "ÖPPNA DÖRREN FOOOORT!!! jag har spytt i korridoren!!" haha hon hade spyor på hela fötterna och händerna när hon kom in haha :D

hahhahah fyfan så vidrigt!

sen åkte vi hem.. trötta :)


SÅ JÄVLA KUUUUL!! Riktigt sjukt alltså :D Jag skulle lätt vilja åka igen!! Så odrägligt folk, fylla överallt, folk, spyor, skriker o dansar men så jävla värt! 

Iyaz

Bulletproof

My Girl

Talk What They Want (kan int låta bli att tycka att den påminner om "take my breathe awaaaaay"?)

Gone With The Wind

Ohhhh ännu en bikinitävling! :D

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

Min designade bikini på NELLY.COM

 

 

 

 


Ojojoj

Fullt upp på jobbet idag, ni har väl hört om vulkanutbrottet på Island? Ett stort askmoln har iaf spridit sig in över Sverige nu och dom måste stänga ner flygplatserna.. Vilket resulterar i inte så glada kunder. Och stackars Line våran chef ska ju till Egypten imorgon men det lär ju inte bli, men tycker mer synd om tex Katta och Tobbe som redan är där nere och ska hem.. hur ska detta gå?! Kaos kaos kaos..

Nu är jag iaf hemkommen från stan, köpte en söt klänning och hämtade ut mina studentgrejer, bilder kommer väl vartefter :) Ahopp.. ska man göra nu då? Lägga sig i ett bad kanske? Neeee det är så tråkigt blir så rastlös, jag kan inte ligga still, jag håller bara på och testar hur länge jag kan hålla andan (40 sek), rullar runt o sånt där.. Om jag skulle beskriva mig själv när jag ligger i badet skulle det nog bli en väldigt glad knubbsäl som plaskar runt hahhaha. Naae nu börjar det spåra ur här känner ja! Puss puss

Steeek


close up. sweeet huh?

Lalala

Oh jag kunde inte låta bli, nu är dom förhandsbokade för dom finns nämligen inte inne, dom kommer i maj och det är sååå värt att vänta!

798 :-

Underbar dag, man kan ju nästan tro att det är sommar! Allt går så fort nu, snart är praktiken slut och man ska tillbaka till skolan? Har inte varit där på en evighet. Snart tar vi studenten, tror det kommer bli så sjukt jävla apkul med min underbara klass!! Studentkryssning nu på lördag då GAAH vad kul vi ska ha o GAAH va fulla vi ska bli! Haha läääängtar som fan. Det värsta är att jag inte kan köpa någon ny klänning :'( SERIÖST ja vill ju inte gå i gamla paltor eller vad det heter.. Ska nog åka in och hitta något, jag måste! Det var ju inte planerat för 5 öre, jag och mitt minne vet ni. Det va Sabina som sa "ska inte du på studentkryssning nu på lördag?" hade inte en aning om det haha.

Hahhaha Tindra förut när jag skala vitlök:
Tindra: Vad är det där?
Jag: Det här? Det är vitlök
Tindra: Fittlök?
Jag: HHAHHAHA va sa du?
Mamma: Neeeeej Tindra säg inte sådär!
Tindra: Fittlök fittlök.. FITTLÖÖÖÖK :D

Är det bara jag som har såhär torr humor eller, garvade sönder åt min stackars lillasyster som är 3 år o inte förstod varför jag skratta egentligen :D

Have2Have

Gaaaaah!! 14 cm kärlek från have2have 





Jason Derulo

Alltså jag döööör lite, kan man annat än älska dom här??

The Sky Is The Limit



Ridin Solo

Körkort

AHHHHHHHHHHHHH jag blir så jävla trött på det! Alla tjatar, ALLA! "Hur går det med körkortet? Pluggar du mycket? Va? Va? va?" Det värsta jag vet är att plugga, seriöst jag hatar det så sjukt mycket. Jag har aldrig pluggat ordentligt, inte vad jag kan minnas iaf. När jag ska plugga så läser jag igenom hälften av papprena på bussen på väg in till skolan. Jag ser dom där jävla körskoleböckerna ligga där på skrivbordet varje gång jag går in i rummet och varje gång tänker jag "aa men imorgon ska jag nog läsa lite :)" gör jag det? NEJ, det vänder sig i magen på mig. Det blir ju inte bättre av att alla mina vänner får körkort nu heller, en efter en bara! Hur gör ni?! Ser jag en till statusuppdatering "KÖÖÖRKORT!!" på facebook spyr jag. Jag har verkligen ingen ork och jag vet att kommer jag inte fatta vad som står i böckerna så kommer jag kasta ut dom o sätta mig o tjuta som en gris och tycka synd om mig själv. Sen har jag haft sån jävla otur med körskolan också, gick ju först på Haga trafikskola, efterblivnaste jag varit med om. Seriöst dom om någon lurar en på pengar SOM FAN. Jag ska skriva in mig på Hanssons snart, ja jag ska! Okej jag lovar mig själv på hedersord att när praktiken är slut så ska jag skriva in mig och fixa ett körtkort! Jag har ju liksom gjort halkan, riskettan och allt skit, jag kan köra, allt jag behöver göra är att plugga.

VS remixer

Älskar den här typen av remixer!! :D

Shooting Star VS Hot n Cold
(Hot n Cold är värdelös i vanliga fall men tillsammans med den här äre andra bullar minsann! :D)


The Way I Are VS Circus


Tocas Miracle VS Last Night (Gaaaah vad den är bra!!)


Down VS Whatcha Say VS La La La


Fireflies VS Lil Wayne


Fireflies VS Iyaz, Lil Wayne, Kesha, Drake, Birdman



Helgen

Helgen har varit kanon, kom upp till Stockholm efter mycket om och men (hade bokat fel tåg haha), blev uppmött av Sabina vi gick hem till Patrik och åt god mat, fixade oss, började dricka och sen vart det krogen! Segt i början men sen vart det skitkul :) efter det vart det såklart donken, och sen hem o slänga av sig skorna, seriöst inget går fan upp mot att slänga av skorna efter en utekväll! Sen somnade vi direkt :)


Hugo Rosas

Snyggare kille får man leta efter! Läser ni hans blogg? Han är sjukt rolig, som att inte bilderna redan räcker! ;) Redan när han var med i Den rätta för Rosing dregla man ju sönder! SÅ JÄVLA SNYGG eller vad säger ni?

Godmorgon alla söta!

Vaknade vid 7.20 att Jessica och Mia kommer in "UT UR MITT RUM DU FÅR INTE SOVA HÄR INNE!!" jag har nämligen FULLT av kläder i min säng och jag orkade inte plocka undan allt igår så sov i hennes rum men nehe det fick jag inte så gick ut och somnade på soffan, men nu är jag vaken. Ska fixa mig lite, åka in till stan o byta ett par leggings, kanske hittar något fint också? Sen iaf beger jag mig mot Stockholm för att bli uppmött av Sabina, laddar för en toppenkväll! :) Jag kommer sakna en person fast det är bara en natt, är det okej att sakna någon då? O ja, ni vet vem jag menar så en stor puss på honom!


Rihanna vs Sean Kingston


VS



Shawn Desman




Don't let me fall


Tunisia

Vill tillbaks till värmen! :) Haha här brände vi oss som fan



Alice i Underlandet

Just det, jag Elin och Peter var o såg Alice i underlandet i 3D, den va sådär inte riktigt min typ av film men den dög väl. Hahaha fulare får man leta efter alltså!









Haha

Hahah jag skäms när jag ser det här

New in

Bustier- H&M 179 kr

Jeansjacka- Cubus 299 kr

Strumpbyxor- Lindex 69 kr, 3-pack trosor (fast dom ena har jag på mig haha)- H&M 79 kr, Vita trosor- H&M 69 kr, 2-pack BH (en vit också fast den har jag på mig)- Cubus 169 kr

Transparent linne- Vila 249 kr

Tröja- Lindex 139 kr

Spetslinne- Gina 199 kr

Tröja- Monki 250 kr

Transparent linne- Lindex 249 kr

Leggings med skindetaljer- Vila 130 kr

Kjol- H&M 199 kr

Bikini- Åhlens (minns inte priset)

Shampo, Balsam, Hårspray- Kicks tror dom kosta 69 kr/st ungefär

Bodylotion- H&M typ 50 kr

2 glansspray, Silkesdroppar- Hårvårdsbaren 100 kr, Mascara- H&M 149 kr


Underbar

Underbar


Lady Gaga

Monster - denna gillar jag bäst


Dance In The Dark


Speechless
- inte alls likt hennes stil men jag gillar den!

BIEBER OR DIE

Hahaha hur skön är han inte! Kolla hela videon :)


Lala

Ledsen att bilderna inte kommit up än men jag kan inte ladda upp bilder på min data, men dom finns iaf på facebook :)
Vissa bilder går ladda upp, fattar inte alltså.
Jaja, kom hem för en stund sen ska käka snart annars händer inte mycket. Ska in o shoppa med Emmah på onsdag ÄNTLIGEN får jag spendera mina pengar! Inget mer sparande här inte. I helgen åker jag upp till Stockholm och träffar Sabina, ska bli riktigt kul! :)
Men nu har jag inte så mycket mer att skriva om!


HEMMA!

Äntligen hemma efter en supervecka med Caroline :) Vi har haft det jättebra, hade fullt upp hela vecka så inte mycket tid för sol o bad. Vi va på Citytour, hotellbesök på 11 olika hotell ( TRÖTT), dromedarridning, Quad (fyrhjuling), hamam och Tunisisk Afton tror inte att det va något mer. Men orkar inte skriva vad allt är, det kommer senare MÅR SOM MAN FÖRTJÄNAR IDAG. Kollade nyss igenom kameran tog tydligen massa bilder igår, mindre vackra dock men kul som fan!

Aae nu kommer släkten också AJ MITT HUVUD

Ikväll ska jag nog bosätta mig i soffan med mitt påskägg haha, aae men jag ska lägga in alla bilderna sen :)



RSS 2.0