Utgång?

Blire o köra på utgång ikväll eller ? Har beslutsångest.. Hmmmmmmmmmmmmm. Imorrn åker vi iaf till Kolmården. Aaae men vi får väl se hur det blir ikväll ni

Hahaha garvar ihjäl mig när jag kollar igenom bilderna från studenten



Wood

Nu ni, nu ska jag tipsa om en sida med huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuur fina skor som helst, sidan heter http://www.solestruck.com/ Jag bara älskar skor med träcklack! Men priserna var inte lika roligt att kolla på.. Skulle jag äga någon av dom här skorna så lovar jag er att jag skulle helt ärligt bo i dom! Skulle fan sova med dom.



Falling in love is easy, but what about falling out of love?

"Man ska vara lycklig att man saknar någon.
Då betyder det att man en gång känt någon som är värd att sakna."



Feathers

Gissar på att jag inte är ensam om att ha fått en crush on fjädrar? City Life

City Life

City Life

Gina Tricot


Kom ihåg att min skärm på kameran är trasig så ser ju inte bilderna förrän jag lägger in dom på datorn så alla bilder vart inte särskilt bra, det va egentligen två till fjäderörhängen som jag skulle lägga ut men fick bara med halva av dom och orkar inte ta nya nu så dom lägger jag in imorgon!

Stan med Jessi o Carrus

Blev en shoppingtur idag igen, finns ju inget annat att göra när vädret är ett jävla arsle.

Jag och Jessica trodde att stan öppnade 11.00 men nehe det öppnade visst 12.00, så vi blev uttråkade..










Idag på stan:
Jessi: jävlar ela!!! kolla den där tjejen, så jävla lik M
Jag: vart? vart??
Jessi: men där! åt vänster.. eller nejnej höger!! *PEKAR*
Jag: Oh jävlar det ser ju exakt ut som henne *gloooor*
Jag: Eller vänta nu fan det är jo hon! sluta kolla, sluta kolla!!
Jessi: Nejnej det är inte hon..! Eller.. joo OJ nu går vi!

HAHAHA så jävla pinsamt

Enrique Iglesias

Herregud så bra han är! Dessutom är han så sjukligt snygg. Har inte lyssnat på hans senaste album Euphoria förrän nu och jag har verkligen missat något för alla låtar är hur bra som helst. Så här har ni de flesta av dom:
Allihoppa är to-die-for!!

ft. Akon - One day at a time (Så bra, så bra!)


ft. Usher - Dirty Dancer (Partylåt!)


ft. Nicole Scherzinger (Känner ni igen den? den är ifrån Vampire Diaries som jag förövrigt älskar!)


ft. Wisin & Yandel - No Me Digas Que No (Oh jag älskar utländska låtar! Eller låtar på spanska som den här är osv.)


Ayer (Så fin!)


ft. Juan Luis Guerra - Cuando (Får såna utomlandskänslor av den här låten)


Why Not Me (Favoriten, helt underbar!!)

Never Say Never

Jag har aldrig förstått vad jag gjorde mot dig som får dig att såra mig så som du gör. Allt ont du säger om mig. Det är som ett slag i magen varje gång. För tro mig, jag får veta..

"'Cause I' know I'll never free my soul
it's trapped between true love and being alone"


The Fray - Never Say Never

New In

Här kommer lite av det jag inhandlat idag, resten kommer imorgon! (inte världens bästa bilder, skärmen på kameran är nämligen trasig så ser inte vad jag tar kort på förrän jag lägger in bilderna i datorn)

Make Up Store- Transparent Puder 235:- Puder Puff 45:- H&M- Ringar 50:- Ögonskugga 99:- Ögonbrynspenna 30:- KICKS-Nagellack 45 kr/st

Tangerine 147 är min favorit, var verkligen superfint på! Lite tråkigt att dom andra två var nästintill identiska på.

Hårvårdsbaren- Glansspray 129:- Glitter- Solbrills (minns inte priset) 

Lindex- BH 70:- Trosor 30:-



Friday I'm In Love

Äntligen fredag, och idag ska shoppas!

Mums Filibaba!

Så himla härlig kväll, tycker ni inte det? Sommarkvällar är ju bara för härliga! Skulle vilja utnyttja sommaren lite mer känner jag, skulle vilja hinna med lite roadtrips med mina tjejer, åka akruseller tills vi spyr på Liseberg, njuta på Öland och mycket mer där till! Men allt jag gör är att jobba känns det som.. Trots allt så ger det ju cash så jag klagar inte hihi. Imorgon ska jag ÄNTLIGEN in och shoppa, känner sånt begär att det är sjukt. Och inköpslistan är lång höhö får nog stryka ett och annat om jag ska kunna hyra häst, om det går som planerat vill säga.
Och förresten vet ni vad jag åt till mat idag? Makrillsfilé och mussla hahaha nu vet jag att mer än hälften av er tänker BLÄ men jag har konstig smak faktiskt, det vet mina vänner hah. Jag tycker iaf att det är supergott och dessutom är det nyttigt! Och något annat som jag kan tipsa om som också är riktigt nyttigt är yoghurt, naturell såklart, dom smaksatta är proppfulla med socker. Men naturell yoghurt är rena hälso"maten" det äter jag alltid, till frukost, lunch eller middag!  Måste komma igång med träningen igen alltså, det här har gått alldeles överstyr känner jag. Får börja lite smått nu och sen till hösten kör jag och Carro igång igen! Man mår ju så himla mycket bättre när man tränar :) Men nej nu ska jag duscha och sova för imorgon är det jobb igen. Natti natti, puss!

Jag har sagt det förr och jag säger det igen, värdelösa bilder men fan vet ni hur pinsamt det är att ta kort på sig själv där på gymmet!!



Shontelle

Det här är verkligen den bästa låten Shontelle gjort!

Favoriter

Tröttnar aldrig på dom här! Mina 2 absoluta partyfavoriter J 



Flo Rida ft. David Guetta - Club Can't Handle Me


SunStroke Project & Olia Tira - Run Away


Jordens sexigaste tjejer

Ja, rubriken säger väl allt? Håller ni med mig?

Allt känns bak och fram, in och ut och upp och ner

Från och med nu, ALDRIG mer! Känns som att tiden bara går o går. Typ som att mitt liv bara försvinner.

Magnus Weideskog - Gråt inte mer


Så jävla sjukt

Stackars åsna


Smått & Gott

Klickade runt lite och slängde ihop det jag fastnade för







Neon

Får inte nog! Så satans snygg det är med neonfärgat på solbränd hud. Elin Kling  


How Lovely

Pastell & neon, så rätt! Loweo Ännu en blogg jag följer, tjejen har verkligen konsten att skapa! 
 
Inspiration

Enrique Iglesias

Såg den här låten på facebook, föll direkt. Så himla underbar. Ryser verkligen genom hela kroppen när jag hör den!

Stackars stackars mig

Sitter på jobbet nu.. Jättetrött. Vaknade vid 4 imorse av att jag hade sån sjuk urinvägsinfektion, usch kunde inte somna om. Ni fattar inte min pain alltså! Visste inte vart jag skulle ta vägen. *Snälla gå över, snälla gå över, snälla gå över...* Så gick och duschade lääääänge. Och tillslut lyckades jag somna om efter 7 nån gång lagom tills jag skulle gå upp. Hatar verkligen att få det, brukar ni få det? När jag har det värmer jag alltid en riskudde eller har i varmt vatten i en flaska, det hjälper verkligen. Sen är det sjukt skönt att duscha, VARMT. Bada inte, det är mycket bättre att duscha. Så hävde jag i mig citronvatten också, det är bra. Så nu mår jag mycket bättre, bara svinigt trött, sov ju bara i 2-3 timmar och så ska man sitta här ända till kl 6.  

Så mina tips är:

Drick massor med citronvatten eller sur tranbärsjuice (osockrat!!)
Ha varma kläder, kyla gör allt mycket värre
Sov med stängda fönster
Undvik socker sex och alkohol! Haha ;)
Håll dig! Gå inte o kissa hela tiden. Det här säger alla olika om men jag tycker det känns bättre att hålla sig och dricka mycket citronvatten. Alltså inte hålla sig hela dagen men ni förstår vad jag menar

Har ni några tips som jag inte tog med? :D


Tips!

Tänkte tipsa om en blogg, Dollyblond. Ni kanske redan läser den? Hon är redan en väldigt känd modebloggerska. Det är verkligen min absoluta favoritblogg! Vackrare tjej finns inte. Avgudar henne!!!! Benen......... Perfekt från topp till tå. Och kläderna ska vi inte ens tala om. In o kolla!


Sommar

Gud vad jag älskar svensk sommar! Så himla härligt. Sitter här och lyssnar på Gyllene Tider och Ted Gärdestad, fint som fan kan jag lova! Vill bara sitta på en strand o dricka öl! Haha ja ni hörde rätt, öl! Ibland blir jag så himla sugen påt, fast när jag väl dricker det smakar det inte alls så som jag tänkt mig och det kommer lika snabbt upp som det kom ner.. Segt att jag ska jobba imorrn, annars skulle det blivit natt(naken)bad och övernattning på någon ö. Hur mysigt låter inte det? Sitta på en klippa i famnen på den man gillar mest i hela vida världen och lyssna på För kärlekens skull. Se hur solen går upp, se hur den går upp för oss. Känna hur din hand passar så bra i min. Min kind mot ditt bröst. Det är en rikedom att få älska och att älskas. Jag är verkligen kär i kärleken! Den är underbar. Sol vind och vatten är det bästa som jag vet, men det är på dig jag tänker i hemlighet.

Nattbad

Nyss hemkommen från nakenbad på yxningen haha! Vi hade skitkul. Älskar verkligen att bada, så satans skönt i vattnet, visste ni att det är 25 grader i Yxningen nu? Nu ska jag se film o sen sova. MÅSTE upp o sola hela dagen imorgon , ska fan pressa asså! Hahah hinner ju aldrig med att sola. Men Puss!

Att följa mitt hjärta nu skulle vara att gräva min egen grav.

Kärlek

Jag har hittat min nya kärlek, Magnus Weideskog

Lämna honom


Somna bredvid dig


Olika världar (ft. Ken Ring)


Förlåt

Fina fina väder

O JAG VAKNAR NU? ohhhhhhhhh. hatar när man vaknar så sent när solen skiner! Hade ställt 3 alarm men jag vaknar ju inte av asen. Nej men ska väl försöka ta mig ut o bada snart, frågan är bara hur.. gräsklipparn kanske? HAHA min äckliga gamla moppe alltså. Menmen har 2 lediga dagar att bada o sola på sen är det jobb helgen lång. Puss


Ni visste ju att jag skulle komma tillbaka, eller hur kära läsare?

Jag är faktiskt bra sugen på att blogga.. o visst saknar ni mig? ;) haha skojar, men ska nog börja igen gillar ju att skriva av mig, men kommer inte skriva lika personligt som förut, vill inte att vem som helst ska kunna läsa det och med vem som helst menar jag er. Men en sak ska ni veta, jag är ingen förlorare, jag är inte värdelös jag är jag och kommer alltid att vara det. Såna som er vill jag inte ens veta av, vill inte ens se åt erat håll. Det är konstigt vad mycket saker man får höra såhär i efterhand.. Den ena är tattare, den andra är mytoman och den tredje den är pundare? Inget jag kommer att sakna. Däremot saknar jag dig, så som du va förut. Du är inte alls samma person som förr, vad har hänt? Jag vart så glad att vi äntligen vart sams och kunde bli så nära varandra som vi alltid varit, men direkt märkte jag att något var fel. Du är inte den personen som jag förr kallade min bästa vän, du är någon helt annan, elak, falsk och omogen. Det gör ont att se dig sådär för det är inte vem du är. Jag hoppas innerligt att du snart mognar, för då kommer du inse vad jag menar. Det är fel, det är inte "bara jag och kanske mina kompisar som tycker det" allt med det är fel! Och att du inte inser det gör mig rädd. Allt är så sorgligt egentligen. Men det är det sista jag skriver om det här, för sånt här skit är ju inget kul att läsa om. Jag har sagt det förr och jag säger det igen vad tusan skulle jag göra utan mina vänner? Ni är bäst, verkligen! Hur ledsen jag än är får ni mig alltid att skratta, ni är solen i mitt liv, lyser alltid upp för mig. Jag älskar verkligen er tjejer o killar!

Har verkligen lyssnat sönder den här på senaste tiden, så himla underbar


RSS 2.0