Black Eyed Peas


Ladies Night

Vilken kväll! Hade verkligen skitkul :D

Först va vi hos Nattis o spela o drack. Elin :)

Så konstig jag såg ut haha

Nattis o Elin

Träna lite hehe..

Elin haha :D


Fine tjejer :)




Lina, Jossi o Elin

Strippa haha

Hahahah Jossi blev uppdragen :D

Hahaha!

Anneli haha :D

Mirjam :D

Helena! :D


Jossi blir uppdragen av nästa strippa hahah!

Line haha!

Hahahaha fyfan..

Jossi blir uppdragen IGEN ahahahah

Elin o Peter


Det va alla bilder! En riktigt kul kväll iaf :)


Ladies Night

Är så jävla taggad inför ikväll! Vi kommer ha så kul tjejer!

Ska givetvis inte dricka allt hehe..


Teaparty

Turkiskt teparty med Elin Durp haha..


New In

Wihu ett paket låg och väntade på mig! Allt är beställt från Lyko, älskar den sidan, snabba leveranser och bra priser :)

Ny plattång (behövligt!) + stärkande och skyddande 549:- (plattången kan också användas till att locka håret) Cremerouge 77:- Torrshampo 149:- Escadas senaste parfym + bodylotion Absolutley me 392:- (!!) Kommer ni ihåg att jag rätt nyligen köpte en Escadaparfym fast Desire Me hette den? Den kostade ju 465 och då var det ingen bodylotion med. Så man tjänar på att gå in på Lyko :)

Beck - Levande begravd

Igår såg jag nya Beck - Levande begravd, den va skitbra, riktigt spännande,  så den tycker jag att ni ska se!


Ana-Gina Show

Såg ni premiären av Anagina Show? Jag tyckte det var jättebra! Inte i klass med Kenza & Tyra Show dårå, men kul var det :D Kissie är med också hehe.
Här är länk till avsnittet:
Anagina Show

Godmorgon

Godmorgon på er. FY TUSAN så trött jag är, helt sinnessjukt. En jobbdag till imorgon sen får jag sova! Nu har jag precis ätit frukost och nu ligger jag här och lyssnar på Håkan Hellström. Idag ska jag nog träffa mitt hjärta Caroline! :D va jättelänge sen!


I skuggan av värmen

Hallå vad är det här för film som jag missat totalt? Den kom tydligen ut 2009, någon som har sett den? Jag måste se den! 

New in

Köpte lite småsaker idag!

Fobier

Nu ska jag berätta något för er. Jag mår så dåligt just nu. Jag ryser av obehag. Är illamående. Min största fobi står i kylskåpet just nu. Min fobi är inte som andras såsom t.ex. spindlar eller ormar, nej det här är tusen gånger värre. Seafood, eller sjömat. Musslor. Jag har ätit det förut men jag har aldrig riktigt kollat på dom och idag gjorde jag det och dom såg så konstiga ut. Jag hatar sjömat. Det är hemskt. Jag är helt allvarlig nu. Tror att det sitter psykiskt på mig för jag får sån sjuk ångest när jag ser det, bara tanken av att dom står där ute. Jag får för mig att dom lever. Jag vart väl skadad efter jag fick in det där i Tunisien. En bläckfiskarm med sugproppar satt på gaffeln. Jag tjöt. Jag vill bara kräkas nu. Min andra stora fobi är.. kan knappt säga det.. groddar.. på potatis.. Fy helvete ryser i hela nacken. Jag kan inte ens kolla på dom. ALDRIG. Så fruktansvärt äckligt. Det kryper i hela kroppen på mig. Jag vill bara krypa ihop i ett hörn och blunda så hårt jag kan o hålla för öronen. Där har ni iaf mina två stora fobier. Har ni några?

Film

Kvällens film blev Killers, asbra! Älskar Katherine Heigl o Ashton Kutcher :) Så den här måste ni se!

Jobb

Mot jobbet! Fy tusan vad svårt det är att ta sig upp på morgonen när det är så kallt och mörkt. Idag jobbar jag till 2 och efter det tänkte jag gå ner en sväng på oktobermarknaden, det är så mysigt med marknader.  


New in

H&M - Bodylotion 39:- KICKS - Ögoncreme 365:- (jag är ju alltid så mörk under ögonen och då tipsade dom mig om den här så nu ska jag testa den o se om de blir bättre) The Body Shop - Faceenergizer 205:- (piggar upp hyn) Parfym 150:- luktade supergott!  

Vero Moda - 2 par shorts 259:-/st. Strumpbyxor 60:-

Vero Moda - Kavaj 250:-

Gina - Stickad tröja 199:-

Ett spel! :D Det här är skitroligt! 349:-

Hihi, köpte present till Tindra som fyller 4 den andra november. Hennes favorit är Barba Fin så har hon önskat sig en rosa ring :) den jag har på mig alltså. Det är en liten mus med en rosa sten.

Bikbok - 99:- Visst var dom fina? :)

Och sen shoppa jag även loss inne på Clas Ohlssons haha nejvars men köpte en universal laddare (man kan ladda typ allt i den) eftersom jag inte hittade min kameraladdare, nya hörlurar till min mobil och även en sladd så att jag kan koppla in min dator till min stereo.


Stan

Nu ska jag och Jessica in till stan o shoppa. Visar vad jag köpt senare!

Japp

Hahahaha..


Grace Like Rain

Grace Like Rain


Igår

Vaknade nyss, sjukt! Eller mamma kom till och med in och väckte mig och Jessica vid halv 4. Igår var jag hos nattis, vi drack lite och hade det trevligt. Spelade spel o sånt, askul :D Hahaha det andra laget skulle måla en sak som stod på kortet så skulle vi komma på en låt med det ordet i och då målar Lollo en död gubbe, alltså ordet var "död" i ren tävlingsinstinkt börjar ja sjunga "DIE MOTHERFUCKER DIE MOTHERFUCKER DIE" haahhahaha det var kul. Men sen gick jag hem och jag o Jessica såg på film, Undisputed 3, sevärd film. Prisonfighters! Gillar slåssfilmer :D haha. Idag blir det nog bara chilldag :)
Hade inte med mig kameran så får bli en gammal bild på oss


Äre fest eller ?

Ska jag festa eller inte ikväll.. Jag vill ju men är så cpstört trött. Håller på att somna hela tiden. Kan ju bero på att jag inte sovit något inatt och jobbat hela dagen hm. Men nu försöker jag iaf komma igång med mina favoritlåtar !

Rihanna - Only Girl gryyymm !


Pitbull ft. T-pain - Hey Baby bäääst !!!


Far East Movement - Like a G6
like a g6 (8)


WTF

Fick en rätt sjuk kommentar, den löd såhär:
"Hej! Om ni ska ha nån privat tjejfest och vill ha ett alternativ till en manlig strippa kan ni kolla in http://slaventommy.blogspot.com
Mvh
Slaven Tommy"

HAHAHAHHA WTF?! Om någon av er där ute är intresserad kan ni ju mejla Slaven Tommy :) 


Filmtips

Igår såg jag en jättespännande film, The Stepfather hette den. Den handlar om en mamma som är frånskild och så hittar hon en kille, till en början verkar han helt perfekt men dom har inte en aning om vad som väntar dom.
Penn Badgley från Gossip Girl är med :)


Update: Städning

Börjar blir rätt fint här nu. Ska bara damma av på alla hyllor, dammsuga och bädda rent sängen. Just nu håller jag på och rensar bland skorna, det är fan inte lätt.. Vet inte vart jag ska ha dom.
såhär kan dom ju inte så, får nog gå upp på vinden.. Uhhh hatar o vara där.

Dom längst fram till vänster har jag ju inte visat, köpte dom innan jag åkte till Turkiet för 79 kr på Nelly!

Städning

Operation städning av rummet. Ska även rensa ut alla gamla kläder, smink och smycken. 
Här kommer mina städlåtar :

Sanna vänner !


När jag hör den här tänker jag på när jag följde med Emmah och hennes familj till Astrid Lindgrens värld! Sjukt kul hade vi och sjöng oss hesa till just den här låten :D

Ladies Night

Det är Ladies Night på Davidssons den 30/10!
Det kommer att vara 3 manliga strippor och en brud ;D Haha.
Entré 100 kr. Klart man ska dit haha :D

 

Versace

Fan så balla skor. Helt sjukt. Som gjorda för vår skönhet Rebecca Simonsson. Tycker ni inte?


Bilder tagna från Rebecca


Vinter

Nu har den första snön fallit. Fint är det. Gillar faktiskt vintern. Det här ska bli den värsta på över 1000 år sägs det.. Därför måste jag ladda upp med en fetvarm jacka känner jag! Har inte hittat någon jag fastnat för än men har inte hunnit kolla runt så mycket heller.
Den här såg jag nu och den är ifrån Stadium tror den kostade 1999. Den är fin!

Det här aset hade jag förra året.. Tror att det är den. Uhhhh spyr när jag ser den. Den är så fruktansvärt bögful. Hatar den verkligen.. Förlåt till alla er som har en sån den är säkert fin på er men jag kan inte hjälpat, avskyr den :/

Paulina och Hugo

Vet att det låter töntigt men jag följer deras bloggar och jag älskar dom! Paulina och Hugo var liksom som gjorda för varandra. Blir tårögd när jag läser det Hugo skriver.. Tycker så synd om honom. Och jag tycker faktiskt synd om Paulina också på något sätt, förstå skammen att hela Sverige kan läsa om vilket otroget svin man är. Alla kommentarer hon får nu hur äcklig och elak hon är. Förstår verkligen inte varför man är otrogen. Det är ju så hemskt! Man blir så sviken. Jag har varit otrogen och jag skäms verkligen över det. Skulle ALDRIG svika någon på det sättet idag. Dom är några jävla bloggare men när man läser om dom i stort sett varje dag så blir man så insatt och jag blir verklgen ledsen för dom. Nemo skriver att dom har hållt på förut men bara hånglat, sen att dom hade sex 2 gånger. Vet inte om jag tror på det men jag tror nog att jag faktiskt gör det. Hugo har villkorlig dom och jag förstår hur svårt det måste vara för honom att inte slå ihjäl Nemo just nu.. Jag blir så jävla arg på Nemo att han tycker att allt är Paulinas fel, han hade "bara sex med en tjej på fyllan" men han visste ju så jävla väl att hon hade pojkvän så han har fan också gjort fel. Det är verkligen krig inom bloggvärlden nu..


Kesha

Sjukt grym låt

Paulina otrogen mot Hugo

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ !! Fyfan alltså!! Jag blir så jävla besviken på Paulina! Trodde inte att hon skulle göra såhär! I klippet nedan berättar Paulina att hon varit otrogen mot Hugo med äckel Nemo. Jävligt fel av Jocke att lägga ut klippet för alla tycker jag.. Och så jävla fittigt att ens få för sig att spela in det här? Paulina gör alltid det felet, hon litar på folk direkt! Hon blir alltid utnyttjad.. Alltså gud jag kan inte släppa det här, trodde verkligen att det bara var ett jävla skitrykte men tydligen inte. Stackars Hugo. Stackars Hugo!!! Varken Paulina eller Hugo har skrivit något i sina bloggar om saken än. Tycker så jävla synd om Hugo verkligen, kan inte ens tänka mig hur han mår just nu. JAG HATAR NEMO!!!!


Musik

Den här låten tog jag ifrån Isabelle, den är skitbra :)

Clownjävel

Fy in i helvete vad skrämd jag blev nyss.. Jag stod inne på toan o tvätta bort sminket och när jag öppnar dörren så får jag syn på det där jävla aset! Skrek som en idiot, trodde ju att jag skulle dö och så hör jag världens asgarv från mamma o Matte.. Hahaha. Vart nästintill gråtfärdig, är ju så jävla lättskrämd haha men nu kan jag skratta åt det iaf.. Men fyfan va det högg till i hjärtat alltså ! Haha..


O angående förra inlägget skoja jag lite bara, fett rolig bild :D Hahaha ser ju rätt hård ut..

TOP SECRET

Nu ska jag på ett hemligt uppdrag.. O nej, jag berättar inte vad som är i väskorna..   

Favorit i repris

Älskar den här låten. Svårt att tänka sig att Selene Gomez har en sån otrolig röst. Hon är ju så liten och söt hihi!


Wedges

Dom här fick jag hem idag. Fina va? :D Dom är från Nelly 379:- Dom svarta är dock slutsålda.


New in

Nytt örhänge från JFR som har så otroligt snygga smycken. Såg att örhänget var Dagens Smycke dvs med 25 % rabatt på idag, så nu kostar det bara 97 kr. Passa på!

Davidsons

Nu kommer bilderna från i lördags (snott dom från Elin hehe) skitroligt hade vi :D

Först var vi hos Peter o förfestade

Elin o Skepp

Skepps kompisar som visade sig att den ena var min gamla klasskompis Josefine haha :)


Söta :)

Hehe..


Skål :D


Cool

Christine, Elin o jag

Peter o Anneli haha, när man är med Peter får man alltid dansa bugg oavsett om man kan eller inte :D

Elin o Anneli :D 

Jag o Christine haha


Caroline o Gecka

Igen haha :D

Elin

Gecka fyllde år, grattisgrattis :)

Haha Anneli o Petta :D

Haha Elin o Peter :D

Gecka jag och Christine

Haha va gör jag o Peter ? :D

Heartbeats


Söndag

Vaknade upp bakis. Jag brukar aldrig bli det men den här gången blev jag de.. Men nu mår jag bra igen, tog ett bad o hade hårinpackning och ansiktsmask. Nu har jag smörjt in mig, borstat håret, målat naglarna och tagit på mig myskläder, så himla skönt! Ikväll vill jag se någon bra film och äta godis, ska nog ladda ner Resident Evil filmerna, dom är ju gud :) Bilder från gårkvällen kommer så småningom.

Hande Yener

Den här lyssnade vi jämt på i Turkiet !

Bebis !!

Ohhhhhhhhhhhhhh nu har Malin fått en liten bebis, en flicka :'D Blir så glad! Grattisgrattis Malin !!!

You Say


Så jävla fin

Tacos

Tacos är alltid gott men kan vara farligt..
Jag o Jessica sitter o äter tacos
Jag: Kolla nurå Jessi nu ska jag ta den största tuggan ja kan!
Sagt o gjort.. Tar in en jävligt stor bit en alldeles FÖR stor bit så jag får ju ingen luft, sitter ju liksom en fet jävla tacosrulle i vägen. Så försöker svälja bäst jag kan o då slinker en fet jävla gurkbit ner i halsen och fyfan den jäveln sätter sig på tvären o åker inte ner.. Så där sitter man helt tårögd pionröd i ansiktet och försöker visa Jessica med kräksljud att jag inte får någon luft men vad gör hon? Jo hon tar upp sin gaffel o börjar slå mig i huvet med den "SLUTA VA SÅ ÄCKLIG O SVÄLJ DÅ!!!" i ren panik stoppar ja in handen i munnen o drar ut tacosrullen.. lyckas få ner gurkbiten men de gjorde skitont! Men de sluta ju lyckligt iaf :) Hehe..

New In

Seg torsdag, har jobbat sett film o sovit hehe.. Gjorde ett golfprov idag o de gick fakiskt bra, får se hur del 2 går. Imorgon ska jag jobba igen och även på lördag men efter det ska vi dricka hos Peter. Ska bli trevligt :) Nu ska jag nog hoppa i säng o se nån film kanske sen sova. 
En ny vanlig tröja från Vila

Lista

Klädsel
Vad har du på dig idag:
stickad tröja, skinnleggings, kängor.
Vad använder du just nu för skor: svarta kängor
Favoritfärg på kläder: svart

Senaste person som
Sov i din säng:
 eh jaa ett tag sen men magnus då haha.. 
Du pratade med: mamma
Du delade en drink med: nattis
Du gick på bio med: jessica 
Du gick på stan med: jessica
Skällde på dig: jessica

Senaste
Låt du hörde:
 lyssnar just nu på the script - breakeven 
Film du såg: how to train your dragon
Mat du åt: schnitzel o stekt potatis. usch
Kram: mormor
Puss: tindra
Fest: i helgen, i viken
Känslan: halvdepp typ
Ilska: jag är skitarg för att jag inte hittar min kameraladdare
Resa: turkiet nyligen 
Glädje: shoppa 
Dröm: de jag skrev om i förra inlägget haha 
Boken du läste: gills resekataloger? annars var det väl någon i skolan
Personen du träffade: elin
Personen du pratade i telefon med: jessica petterson
Personen du fick sms av: elin
Gången du åt en 7-eleven korv: aldrig gjort  
Gången du var utomhus: en timma sen
Gången du sov: råkade somna förut hehe 
Saken du köpte: ett örhänge

Om dig

Namn: michaela marina andersson
Ålder: 18 
Längd: 1,70 typ
Vikt: haha 67
Civilstatus: snygg sexig o singel 
Smeknamn: ela 
Syskon: jessica och tindra
Sysselsättning: jobbar på detur
Bra egenskaper: lär mig saker rätt fort.. haha aae ja vet inte
Dåliga egenskaper: riktigt jävla glömsk och långsint
Hårfärg: brunett
Ögonfärg: blågrön
Skostorlek: 39

Nu vet ni ju lite mer om mig höhö ;P


Film

Såg nyss How To Train Your Dragon den va asbra, draken är så sööööt! Jag vill ha en sån :)

Mardröm

Usch vilken otäck dröm jag hade inatt! Jag drömde att jag låg o sov och sen att jag vaknade så jag trodde ju att allting var på riktigt, jag var liksom säker på att jag var vaken. Så hörde jag en massa röster utanför mitt fönster så jag går upp o kollar ut och där står 3 farliga negrar, dom ser verkligen onda ut, och dom liksom gömmer sig för att dom gjort någon dumt, så helt plötsligt kommer Steve Toves pappa och då blir negrarna skitarga och plockar upp kaststjärnor och börjar kasta rakt i Steves fot så han skriker. Och jag får ju panik som står i mitt rum o ser det här och jag måste ju ringa polisen! Men tamefan varenda gång ja drömmer en mardröm så ska jag ringa polisen men jag slår ALLTID fel nummer, jag slår typ 121, 211, 122 osv.. Så jävla irriterande för jag anstränger mig verkligen för att trycka på rätt siffror! Och så stod jag där panikslagen och försökte ringa o ringa men kom aldrig fram till polisen, kom till någon telefonförsäljare. Tillslut hör jag att Steve ropar "Jag är okej du behöver inte ringa polisen, jag går hem nu! Negrarna har också gått!" Så kan jag andas ut.. Men så hör jag någon som försöker skrika ni vet när man håller för munnen och försöker skrika, så jag springer ut och i ett garage hittar jag en stor tunna och det är därifrån skriket kommer så jag öppnar tunnan och där i sitter ralle med silvertejp för hela munnen, så jag typ rädda honom och sen vaknade jag. Så himla sjukt man kan drömma alltså...

Eleven.se

Fick hem ett paket från Eleven idag.
Hårinpackning 239:- (?) Parfym + Bodylotion 199 :- en gammal favorit, luktar supergott :) B.U.S 99:- Glansspray 110: Sen fick jag lite prover på olika saker, vet knappt vad det är haha.
Kass bild, jag vet.. Men har fortfarande inte hittat kameraladdaren.


Hehe

Jävla dumhuven som ringer hela tiden. Måste vara skitspännande va? :) Vet ju att det är ni haha.
Skämt åsido.. hehe


Kungarna av Tylösand

Ser ni på det? Jag har försökt att se det men har nog missat nåra avsnitt. Det är fan skitkul :D Dom är så jävla blåsta så att det är sjukt alltså.. Ikväll kommer Jockiboi till Hugo såg jag. Skulle vara kul att va där o se typ hur alla fjortisar gör allt för att få lite uppmärksamhet av någon som vart med på tv. Hahaha.. han är ju så fruktansvärt ful och så många gånger jag suttit i soffan o "MEN VA FAN HAR DU PÅ DIG....." hahaha men han är ju så jävla rolig ! Hans blogg är också helt sjuk. Där kan man snacka om att man bjuder på sig själv. Nemo däremot *SPYYYYYYYYYYYYYYYYYR* jag hatar Nemo! Han tror verkligen att han är något !!! Blir så arg på sånt ! Haha..  Jag tycker bäst om Cami och Maskinen iaf. Ser ni på den här skiten? Haha :)

Video

En video från Turkiet när jag och Jessica städade vattenpipan haha.. Roligast är när Jessi tror att hon spolade ner tången i i toan hahahaha

New In

Bikbok 80:- gillar bäst dom svartsilvriga

Escada- Desire Me 465:- luktar såååååå gott !

Imorgon tänkte jag fota resten av sakerna och visa er OM jag hittar min kameraladdare. Den är spårlöst försvunnen.. :( sist jag var inne i stan tänkte jag köpa en ny men aset kostade 450 spänn! Vill inte lägga dom pengarna på en jäkla laddare ju.


Mix


Ny mobil

Här är min nya mobil, Samsung Galaxy 3. Den är skitbra, like it alot. Vet inte exakt vad den kostade men jag betalar 359 kr i 24 månader men då har jag fri surf också.

Resandeliv


Jag kan inte skriva. Jag får inte fram något. Så många gånger jag suttit här, skrivit en mening och sen raderat. Så många känslor men inga ord. - Jag vill att du ska vara min verklighet. Lyssna på den här låten för den är underbar. Den är äkta. Tårarna rinner. Den väcker så många minnen. Både bra och dåliga minnen. Så mycket hemskt som har hänt.
Lasse Wallman - Resandeliv


Paradise Hotel

Ni missar väl inte Paradise Hotel som börjar ikväll 19.30 ? Jag har bestämt att i år ska även jag bli ett PH-fan! ;)

Shakira

Shakira är så jävla grym och jag älskar den här låten!

Färgning av fransar

Vilket jävla skit. Färgade ögonfransarna idag och det vart fan inte som på bilden haha. För det första var det skitkrångligt att göra det och för det andra så vart resultatet skit. Färgen satte sig runt ögonen på huden (trots att jag hade skyddscremen på) så nu får jag inte bort det :S Ser ju ut som jag har kvar mascara ifrån gårdagen typ.. Köp inte den här skiten iaf.

Dom här skulle man ha på sig under ögonen plus skyddscreme så att man inte fick färg på huden, men den passade ju inte och dom petade in i ögonen hela tiden och så lossnade dom. Och sen vet ni när jag skulle tvätta bort skiten så sved det ju som eld i ögonen! Mamma undra vad jag höll på med när jag stod o skrek i badrummet. Hahah så jävla mupp bild förresten

Här är reslutatet WOOOW haha. Ser ni att det är sotigt under ögonen? De går inte bort o de är fan inte fint alltså!


Underbara Scorette


Vet inte varför det inte syns men jag la in texter på bilderna, hm ? Iaf, dom zebramönstrade ska jag ha !! Varför kan man inte beställa på Scorettes hemsida ? :( Hoppas verkligen dom finns i Norrköping.


Shoes

Vad tycker ni om dom här? Beställa eller inte? Jag vet inte riktigt vad jag tycker.. Dom kostar 329 :- det är ju inget för ett par skor. Men jag kan inte bestämma mig så hjälp !!

Topshop

Shopping är tillfällig lycka ♥ Kunde inte motså att klicka hem den här. Hur snygg ?!

Topshop 2 000 :-

Hemma

Nu är jag hemma efter en shoppingtur med massa roligt bland annat en ny mobil ! Visar imorgon. Efter det åkte jag ner till viken o drack men det var väl sisodär så Krille kom o hämta oss vid typ 12 nån gång, ska ju trots allt jobba imorgon. Nu är jag så............... kan inte beskriva. Kan inte råför det men ibland vill jag bara dö. Ne nu ska jag inte vara sådär, nu ska jag sova natti natti :)

Shontelle

Jag älskar Shontelle. Hennes nya album No Gravity är grymt, lägger ut två låtar. Men lyssna på hela albumet! Dom här låtarna är helt underbara! Texterna !! ♥ (Vet inte varför men dom låter inte lika bra på youtube, i spotify låter det mycket bättre)

Kiss You Up


Say Hello To Goodbye


HAHA

Någon försöker att para ihop mig med en jag inte vill. Jag skrattar ihjäl mig alltså !!

Det blir INGET !! Hahahaha fattar ni att jag garva när jag fick det där eller ? xD

Just nu

Snart ska jag hoppa in i en dusch och börja fixa mig. Idag ska jag på golfutbildning och sen blir det fotografering på jobbet. Ska bli kul! Efter det ska jag jobba. Puss


Facelook

Nu åker jag till jobbet!


Message In The Bottle

Jason Derulo är ju så satans bra !

Film med Pussi

Nu har jag och min pussikatt kollat på film, Predators blev det. Bra film!

Tusse somnade



OMG

SÅ JÄVLA BRA.

Brunett


Top Model

Såg ni Top Model som började igår? Jag vart helt kär i Raina. Så otroligt vacker. Hennes ögon är magiska.

Såg ni det? Och hade ni någon favorit? :)

Break-up

Noooooooooooo varför slut :( sötaste paret juuuu! Blir lite ledsen för dom. Det ska ju vara dom två, hoppas dom inser det snart :'(

Haircut

Klippt o färgat håret idag, är numera brunett och jag gillart :) klippte det lite kortare men inte mycket, älskar när det är precis avklippt. Bild får ni se någon annan dag. Nu har jag gosat ner mig i Jessis stora säng med 3 täcken och massvis med kuddar, ska strax sätta på OC och somna till det.


Turkietbilder

Första veckan var jag ju som sagt på studieresa där vi besökte nästan alla hotell vi har. Lägger inte upp alla bilder, det kommer lite blandat.














Lilla Amsterdam



Här ute på piren låg man och solade på dagarna men på nätterna var det en nattklubb 

Sueno, ett golfhotell med golfbanorna precis utanför hotellet


Här var vi i mysiga Side






Viagrate


Pia o Linda

Linda Marina Elisabeth och Emelie

Delma o Boba

Vi var på turkisk afton

Elisabeth, Åsa o marina. Vi satt o prova hela drinkmenyn nästan haha, allting var gratis så :D
Helene, Monica, Monica, Margaretha o Pia

Marknad

Linda Marina o Marie


Frida Elisabeth Åsa o Marina

Ny klänning jag köpte

Boba o jag


Anna-Karin fyllde år

Delma

Sen gick vi till Robin Hood, Alanyas största uteställe


Sara

Hahaha Louise frågade mig "Vad tog du för drink?" "Jag tog Wet Pussy..." "HAHAHA ofta du tog den?!" "Amen den var ju god! Vilken tog du då?" "Ehm.. Big Dick.." hahahahaaa :D



Delma o Louise

Björn Boba o Emelie

Jag o Louise

Haha Boba




Hahahaha Björn gick upp i buren o dansade :D

Pia o Margaretha

Margaretha o jag. Hahaha Margaretha va så söt, hon var som min mamma hela veckan! "Och Michaela nu när vi ska gå ut på stan ser du till att sätta på dig ett par ordentliga skor :) Och drick mycket vatten nu!" Haha hon hjälpte mig med precis allt!

Pia o jag. Klänningen köpte jag där för 100 kr

Allihoppa! Saknar dom alla, vi hade jättekul hela tiden :)

Nu kommer bilderna från andra veckan

Jessi o jag








Världens finaste

Hihi <3









Glömde ta med sommarskor haha, köpte dom här
Som rostade av sig på mina fötter :S mina fötter är skitäckliga här haha, helt svullna
Jessica på marknad i Kemer


Konstig planka ?

Sötan

Matte mamma Tindra o Jessica 

Jessi med vattenpipan vi köpte

Vi åkte ut på en båt-tur men det var inte så kul, bara äckliga ryssar  
Här är Slickiball, han låg i mitten av båten o stekte helt svettig i slickiball o trodde att han va typ sexig eller nåt 
Sen va de typ 3 morsor som stod o dansa för honom HELA jäkla båtturen, vi höll på att dö när vi såg hur dom höll på hahaha. Hatar verkligen ryssar

Jessi ska hoppa från båten

Hahaha!

Jag ska hoppa! Ser ut som jag försöker göra värsta posen men jag drar bort håret från ansiktet :P höhö


Alltså hur simmar jag ? Haha


Skitäcklig tårta på hotellet

Tindra o hennes nya kompis Elin

Muppbilder






Hahaha



Hemma

Nu är jag hemma igen och jag längtar redan tillbaks. Vad hade jag att längta hem till? Nästan så. Resan hem var jobbig. Snarkande människor på planet. Jag fick troligtvis ett säte som någon spytt i för hela min röv och halsduk som låg på sätet stank spya. När jag kommer hem har min gigantiska hårinpackning som jag köpte läckt ut i hela väskan. Alla mina vänner har planer inför kvällen så ingen kan jag träffa. Jag kan inte följa med ut för att jag har tappat bort mitt bankkort och banken är stängd så det är rätt tomt i plånboken. Så fort jag klev innanför dörren kommer allt tillbaka igen och slår emot som en vägg. Just det, det var så det kändes. Känns helt ärligt skit att vara hemma igen. Nu ska jag jag sova. - Dreams 

RSS 2.0