Skor

Nu vart jag lite gladare, klickade hem dom här

Ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ja blir så ledsen :( ! Är helt jävla kär i den här klänningen och den finns inte kvar NÅGONSTAN! Slutsåld i hela Stockholm, Göteborg, Malmö.. osv. Buhuuuuu! Den är ju så otroligt snygg så det finns inte!! Blir fan deprimerad nu


Tröttis

Ohhhhhhhhh vad jag är trött. Är det så konstigt då? Alla idioter som ringer om nätterna hahah!
"heeeeeeeeeeej va göru?!"
"...sover..."
"vaaaaaa? ja hör inte, ja är på otten! du får prata högre"
"SOOOOOOVER HEJDÅ"

Seriöst hela natten har folk ringt pallar inte fulla jobbiga människor haha. Sätta på ljudlöst tänkte jag ju inte på heller dum som man är.
Nu är jag iaf på jobbet, jag och mamma kollar efter något fint hotell eftersom vi ska åka till Turkiet om ett tag. Senare sen ska jag in och fixa naglarna och leta efter någon morsdag-present  :)

Wavin' Flag

Guuuuuud vad bra denna låten är! Bättre än se.... Oj då ;) Nästan iaf!



Finns massa versioner av den här, älskar dom allihoppa! STORT plus att den finns på spotify också

Oh herre

Hahahah smidigare får man leta efter! Gillar när Jessica ska ta emot mig "ohhh gud.." lite tugnt? hahaha! EHHH, de kallas att bjuda på sig själv :D

Dansen

Här är De Geers dansnummer, dom vann ju iiiiih! Visst är dom bra? Hahahaahhaha ignorera att jag blir helt tokig när det är Tillan..


En tanke bara

Varför har dom flesta killar så fula tänder? Har ni tänkt på det? Jag lägger alltid märke till sånt. Det förstör verkligen hela ansiktet! Nu menar jag inte att tänderna ska vara precis spikraka och jämna utan jag menar att dom är helt missfärgade av allt äckligt snus BLÄ! Borsta tänderna för fan haha. Och missförstå mig inte för jag menar inte att jag har perfekta tänder för det vet jag att jag inte har. Är det bara jag som lagt märke till det här haha? Älskar killar med fina tänder haha! Vet en speciell person som har det perfekta leendet, kan inte låta bli att le själv när han ler! Men iaf det jag vill komma fram till HAT ÅT SNUS!!


It's all about me

Hittade det här halsbandet i mitt gamla smyckeskrin, älskar när man hittar sånt man glömt bort!
Egentligen har jag massa nya saker att visa er som är inköpta för studentveckan men jag är töntig och tänker inte lägga upp det ;) Men jag lovar er att lägga in Kvällens Outfit och Facelook varje dag sen!














Gymnasieslaget

O gissa vem som vann.. DE GEEEEEEEEEER!!!! Både Cheerleadingen och Dodgebollen. Min hals gör ont efter allt skrikande! Lärkamakt, Eberslakt

Sabina och Emma

Caroline

Jag 







Simon

Min söta Mathilda som var med i Cheerleadingen o va GRYM!!!!! Hon volta genom hela salen!

Jimmy och Sabina



Hahah steeek

SEGERN ÄR VÅÅÅÅÅÅR



höhöhö


Jag filmade dansnummret också så ska försöka ladda upp det senare sen! :)


Chiiiill

Kort dag i skolan, gjorde sista provet som gick bra. Sen en tur på stan och tog en glass i solen! Superhärligt väder så vi åkte hem till Carro för att sola, springer in o byter om till bikini och sen kommer ut och det är MOOOLN över hela himlen :( ledsna blev vi. Sen däcka vi i sängen höhö, inget planerat för ikväll än så länge. Jag sover här och imorgon äre gymnasieslaget LÄÄÄÄÄÄRKA!!!!

HAHA bara för att vi bjuder på oss själva

HAHAH fyfan









C ♥ M

Höhö väldigt trötta

Men godmorgon sunshine





Bla bla bla

Skola först, efter det blev det stan. Köpte en kuvertväska till balen, hitta ingen bra så den fick duga. Efter det blev det solning och gym med Carrus, HAHAHAHHA så pinsamt på gymmet då!!!! Garvade som aldrig förr! :D

Haha fuck va ful bild, men asså lev er in i min situation, de va ju svinpinsamt att stå där o ta kort på sig själv, ja va snabb som fan att ta en bild innan någon kom! :D







The resultat, as I promised

Haha, vart inga vidare bilder men ja hade skitbråttom imorse men vad gör man inte!


Färgen ser fan skev ut på bilderna, de ser inte ut så annars

Har hämtat mitt studentband från Otten förresten!


Klipp o färg!

Hade beslutsångest men det fick bli ljusa slingor igen :) klippte fan av en bra bit av luggen, lite kort vart den men den växer ju ut snart igen. Resultat får ni se imorgon, jag tog bara bilder innan och under färgningen haha glömde ta efter o nu ser ja ut som skit så pallar inte ta! :D haha


Muppigt haha



Underbara sommarnätter

Jag älskar att det är sommar ute! Att man kan gå i tunna kläder sena sommarnätter.
Min kväll spenderades på Yxningen, trots allt var det en bra kväll. Eller natt.

Gammal bild


Loppis

Igår gick jag o Carro upp vid halv 5 för att stå på loppis haha! Folk var ju som djur, redan när vi kom vid 6 och började packa ur bilen började folk riva i våra påsar haha. Lite fick vi sålt iaf!

Sommaren är här

SOMMAREN ÄR HÄR!!!!! :) Som vi alla längtat! Ligger ute i solan och blir brun med den här låten på!
Bääääääääst!

Skoola

Nu har jag allt varit duktig, gick upp tidigt för att ut o springa! Nu har jag duschat o käkat frulle o ska snart åka till skolan. Har en lektion och efter det ska jag fan ligga o steka i solen, får man någon färg nu? Elin brände ju sig igår men det gör hon ju alltid hahah. Senare blir det gymmet med Carrus. Spännande dag va? Tänkte väl det!


Newkid

Tycker fan det är pinsamt att gilla sån här musik men kan inte hjälpa det, äääälskart!
Gör det för

2 veckor kvar

En låt till flaket? FEEEEEEEEEEEEEETT BRA

KNULLA

hahahhahahahahahhahha det här kan va en av dom äckligaste låtarna som någonsin gjorts! garvar alltid lika mycket åt den här! särkilt när emelies mamma fick lyssna på den "nämen.. va säger dom? usch emelie.. lyssna inte på sånt där"! FETT ROLIG IAF :D eller så har jag riktigt kass humor! hahahahaha ja kan inte sluta garva!

Jaja

Först var det skola, sen följde jag med Carro som blev fin i håret. Efter det hämtade mamma och Jessica upp mig och vi åkte ner till stan o gissa vad?! Min klänning fanns kvar! Så inhandlade min utspringningsklänning och även ett par cykelshorts. Gillade inte cykelshorts först, men nu tycker jag det är skitsnyggt till en over-size t-shirt! Är bara rädd att alla fula fjortisar ska förstöra det snygga med dom.. Big hate on you fjortisar!

Den 29 blir det klipp och färg för mig, BEHÖVLIGT!

The Human Centipede

Alltså fuck vad äcklig film! Visste ni att jag älskar skräckfilmer? Den här måste jag se
Det handlar om en galen kirurg som tar tre turister, två kvinnor och en man till fånga. Planen är att med hjälp av skalpell och sytråd förvandla dem till en mänsklig tusenfoting.

ALLSTÅ HUR ÄCKLIG ÄR DEN INTE?? Jag blir rädd bara jag ser trailern! SPYR USCH!

Natti Natti

Läggdags? Njaa snart så. Igår somna jag alldeles för tidigt, kanske runt 10 nån gång o de funkar inte alltså jag vaknar senare på natten o är pigg! Eller pigg var väl att överdriva men kan inte somna om iaf. Förr kunde jag somna vid typ 9 på kvällen o sova som en gris hela natten haha! Men tror det handlar om att vänja sig. En söt pojke har nog fått mig att vänja mig vid att somna sent om nätterna. Men slut på det tyvärr. Inga mer pussar och kramar innan man ska sova. Ni vet när man turas om vem som ska killa en på ryggen? Stryker fingrarna genom håret på varandra, dina läppar mot mina. Saknar det. Saknar dig. Just nu är jag nog så jävla confused! Så mycket tankar hela tiden.

Sjukis

Trist det är att va sjuk råååååååå. Ne men jag är inte överdrivet sjuk, men kan inte träna o sånt för får cp ont i halsen. Stannade hemma idag, sömnlös natt typ. Usch nu kurrar min mage också, undra vad man ska käka idag. ALLTSÅ fett nervös för torsdag! Ja o Carro ska redovisa vårat arbete om våran resa till Tunisien för alla 2:or, fuck me vad pinsamt! Gaaaah, vi har inte bestämt vad vi ska säga ens? Panik JA. Imorgon ska jag köpa min utpsringningsklänning förresten! Ohh den är så söt, om den inte finns kvar så... aae då..!! Jag tänker inte säga hur de ser ut hihi, shh hemlis. Jag har bokat sminking på Mist Stockholm förresten, till balen alltså. Gud vilket rörigt jobbigt inlägg men jaja klaga inte

(8)

Musik jag fastnat för just nu

Dance Hall Track (ooohhh ja vill ha sommar när ja hör den här!!)


California Girls


Can't Slow Down (samma här, sommar!!)


All The Right Moves Remix


Waka Waka


Jag är så dålig på att lägga in bilder!





Minneskonserten

Skrev ju i förra inlägget att alla får ha en kickass fredag men det va ju visst lördag igår höhö!
Har iaf haft en jättebra lördag, men shit vaför ska jag va sån tunnis???? fan ja klarar inte av att börja dricka sådär tidigt asså, jag vart ju bakis framåt 9 på kvällen sen! Det om något är riktigt illa. Liksom där sitter man på fest vid 23.00 tiden och ber om ett glas vatten.. haha. Nej men ja hade kul iaf faktiskt!
Alla bilder har jag snott från min kära Caroline hihi





just det jag har en ny klänning förresten, från H&M mycket söt!












HAHA... vart tog kebaben vägen ?



Minneskonsert

Klänningen är på, håret är lockat o läpparna är rosa! Nu ska jag snart bege mig till blacka för att gå på Bob Marleys minneskonsert, satsar på en toppenkväll med fullt av människor jag gillar! Och ikväll blir ett undantag så BOTTEN UPP!!! de gillas (Y) o TACK gode gud att solen skiner! Just nu kan nog inget få mig på dåligt humör. OJJJJ nu är klockan alldeles för mycket jag som måste packa för övernattning med mina favorittjejer! Puss på er alla, ha en kickass fredag för de ska vi ha!!!

Lalalla

Spenderade min natt hos Caroline :) shit va de åska o blixtra då! älskart, det är så mysigt ju.
Hm, va har vi gjort då? Tränat! SHIT alltså idag på gymmet.. tror jag aldrig svettats så mycket hahahah usch men sant. Duktiga är vi iaf! Vad ska man göra ikväll då? Jag ska iaf sitta bänkad framför B&T show, Kissie kommer ju ikväll har hon lovat men sen vet man ju aldrig hur det blir med den saken, men ska bli kul att se hoppas verkligen hon kommer, hon kommer ju göra bort sig alltså kulkulkul!! :D

Natti Natti

Natti Natti bloggen, nu ska jag krypa ner i min efterlängtade säng, det är jag värd efter en dag med träning.
En låt som en vän skickade. För jäkla bra!
Karl Wolf ft. Culture - Africa

lalala

Hm, känner att jag är rätt dålig på att skriva här. Lägger mest upp låtar men det gillar ni väl? Hihi. Gårdagen bestod av shopping på Hageby Centrum, åt även godaste salladen på Papa Grappa MUMS! I veckan blir det mer shopping, måste inhandla mer klänningar till studentveckan, behöver även lösögonfransar o lite smått o gott. Nu ska jag ut och springa med Elin!


sunday

The day with regrets

Paradise (GOOOOOOOSH så bra)

No Matter What

Drop The World

Hot Revolver


muuusica!

Mina favoriter just nu


Travies McCoy ft. Bruno Mars - Billionaire
(kääärlek!!)


Enrique Iglesias ft. Pitbull - I Like It (8) Baby I like it come on and give som more oh yes I like it!!


Jay Sean Feat. Lil Jon & Claude Kelly - Oh What A Night


Damien Fernandez - Dying
(älskar denna!)


Ahmad Balvin - Super Sorry
(OMG!!)

35 dagar kvar sen smäller det!!!!!!

OJ va de är mycket nu! Prov läxor bla bla bla.. Nu kör vi på 2 jobb fram till sommaren då! Behöver pengar, vägrar att stå där på studentveckan med ett jävla studiebidrag. Fatta vad mycket pengar man lägger ner på allt det här med studenten alltså! Det är balklänning för x antal tusenlappar, inträde till balen, sminkning, håruppsättning, manikyr, klippa och färga håret, mössan o skitsaker, studentband, klänningar till hela veckan (man kan ju inte ha samma klänningar två dagar i rad! ni tjejer vet vad jag menar), studentflaket, ljud på flaket, studentbrännbollen, DRICKA! haha och plus massa mer! MEN SAMTIDIGT SÅ JÄVLA VÄRT!!

Den här gillar ALLA så äre bara!

Bad day

Just nu saknar jag dig mer än någonsin.


Hihi

Dålig update här! Jaa vad har jag gjort, bio med mina pluttisar Caroline och Emma :) vi såg Shutter Island, skum film men den dög. Sen övernattning hos Caroline, dagen efter åkte vi till Linköping och shoppade lite o sådär. Hmm vad har jag mer gjort? Tränat typ. OH JUST DE!! Jag har hittat min balklänning nu!  Jag kan avslöja att det vart inte en röd för fanns inte så mycket fint. Oh vad jag längtar till allt nu!! :) Gör inte ni? Kommer bli great känner jag på mig ♥ Måste in för att köpa en massa festklänningar till studentveckan också, *mamma skänk mig lite pengar (a)*


Och en låt på det också, för jäkla bra asså!
Love Being In Love


Because my heart is half empty

Så underbar, ni måste lyssna på den här, lyssna på texten


Kat Deluna ft. Akon

Push Push


Valborg

ohhhhhh vilken valborg jag haft!!! haha nej inte direkt, åkte in o tränade duktig som jag är, kom hem tränade ännu mer, satt vid datorn när jag kollat allt som går att kolla så satte jag mig vid tvn fanns det något att se? Neee hade att välja mellan Legenden om Zorro, Stargate bla bla bla, och någon boxarfilm. De fick bli boxarfilmen. Sen kom Jessica o Mia hem o vi prata lite men sen somna dom, o sen kom mamma o matte hem men då skulle dom ha "efterfest" så dom satt o spela gitarr o sjöng så jag gick upp till Elin o Peter ett tag. Somna inte förrän 4 fast jag inte gjorde något. O inte en droppe drack jag! Ska inte dricka förrän studenten :) Jag och min räv Carro är sååå duktiga, hihi.
Arg är ja också men har ingen rätt att va det egentligen. Hatar sånt! Eller när man fått veta en hemlig sak som man blir äckligt arg över men som man egentligen inte ska veta om så måste man låtsas som ingenting haha. FETT jobbig situation vaaaaa

RSS 2.0