Hellu

Hej mına kara lasare. Nı forstor ınte hur mycket jag anstranger mıg for att skrıva pa den har jakla datorn. Jag har det ıaf superbra, men borjar fa lıte hemlangtan hıhı. Imorgon ska jag och jessıca ut pa en bat-tur pa havet. Fan sa muppıgt allt blır nar jag forsoker skrıva da. Men pa lordag kommer jag ıaf hem och da blır de utgang med gamla klassen! Ska blı sa hımla kul. Nar jag kommer hem kommer jag beratta mer om allt. Nu ska vı drıcka Fanta och roka vattenpıpa. Forresten sa har jag namnsdag ıdag! :D Puss hejda

Turkıet

Hejhej! glömde datorn hemma darför jag ınte har bloggat. Skrıver lıte fort har nuŞ förstar mıg ınte rıktıgt pa det har tangentbordet darför jag skrıver lıte konstıgt. Jag har det helt underbart har ı Turkıet! Just nu ar vı ı Belek pa Suenoş ett 5-stjarnıgt superfınt hotell. Alla har ar helt underbara! Har precıs varıt pa Karoke-kvall har po hotellet. Imorgon aker vı tıll Antalya (shoppıng!!) och sen Kemer. Jag kommer nog rulla ut ur planet nar jag kommer hemş har aldrıg druckıt sü har mycket drınkar o öl haha! Och maten ska vı ınte ens tala om! Men nu maste jag vıdare tıll dom andraş ska försöka skrıva nagon mer dag. Puss!


Puss hejdå

Imorgon åker jag till Turkiet! Åker härifrån ca kl 4 på morgonen, vet inte om ja ska sova lite eller om ja ska vara vaken. Har nästan packat klart min väska. Är nervös.. Ska ju möta upp hela gänget jag ska åka med utanför "SEB-banken" o vart fan ligger de? Vet ju inte alls hur dom ser ut heller. Men jag hittar nog :) Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, jag kommer nog sitta vaken o vänta på att vi ska åka. Jag kommer ta med mig datorn så bloggar jag när jag kommer fram :) Puss på er mina fina!


♥ Love Acne



Klänning 1495:- Skor 3495:-

Lovely

Perfekta outfiten for a night out

Frozen

Såg en asbra film igår! Den måste ni se. Den handlar om 3 ungdomar som är och åker skidor, dom övertalar en vakt att få åka en sista gång innan dom stänger liften, men när dom väl är uppe i liften blir dom bortglömda och när dom är som högst upp stannar liften. Dom öppnar inte igen förrän om 5 dagar. Så dom måste på något sätt ta sig ner från liften för att inte frysa ihjäl. Men dom är inte riktigt beredda på vad som väntar dom när dom kommer ner..

Vivistyle.se


Varför varför varför har dom gjort dessa skor med öppen tå???? Dom skulle ju varit perfekta annars! Tycker ni jag ska beställa iaf? Jag älskar dom första. Eller.. Jag tror det iaf. Jag vill inte ha öppen tå ;((((

Städa

Jobbigt de är o städa råååååååå ! Rensade nyss ut mitt skrivbord o hittade massa konstiga saker. FULLT med skolarbeten, massa Darin-planscher, fullt med kondomer som troligen är kvar sen man fick på vammar haha, william (en gammal klasskompis)'s csn-kort ? Kärleksbrev, min gamla dagbok (HAHA) mitt dykarcertifikat (hahahahhahahhaha flasback!!) Och även en kärlekslåt som Jonathan gjorde till mig hahaha aaaw !
Blir aldrig klar när man hittar massa roliga saker ju.

Och förresten! Har någon sett mitt bankkort får ni säga till! Börjar bli lite fattigt här nu, kontanterna är snart slut..

Fireworks


Smile, even if you don't mean it


Det känns som att du bara var en dröm. Du var aldrig på riktigt. Om det ändå vore så väl. Du fanns där då. Inte nu. När jag ser dig nu är allt som jag kände då som bortblåst. När jag ser dig nu är allt jag känner avsky och ångest. Killing lonliness with you. Var det så? Nej. Allt jag vill är att spola tillbaka tiden och aldrig låta dig o mig hända.  

Rebecca Simonsson

Låten är grym och Rebecca är snygg as hell. Vår svenska version av Lady Gaga. 

OMG

Hahahahah oh vad jag älskar den här reklamen!

Update

Idag har jag jobbat och sett på film, såg på Not Forgotten som handlar om att en pappas barn blir kidnappad så ska han leta efter henne, den verkade skitbra verkligen men sen vart den helt konstig och slutet sög. Annars har jag inte gjort mycket alls, gillar inte att jobba kväll för jag sover så sjukt länge, o sen sitter jag vaken på nätterna istället. Har ni sett himlen ikväll? Vackraste jag sett. Älskar klara stjärnhimlar. Finns inget vackrare. Nästan.
Aha. Vad ska jag göra nu då? Orkar inte se någon film igen. Kanske ska försöka sova så jag kan vakna tidigt och städa mitt rum? Börja packa inför lördag kanske? Börjar blir nervös nu faktiskt. Jag känner ju ingen där. Vi åker 25 st från olika resebyråer där ingen känner ingen. Jag ska tydligen bo med någon från Trollhättan? Kommer vara dönervös när jag ska möta alla på Arlanda, vet ju inte ens hur dom ser ut. Har även fått shcemat för veckan. Frågan är bara vad jag ska göra sista dagen, när alla ska åka hem ska ju jag stanna kvar och vänta på att mamma och dom ska komma. Planet går 04.30 vilket betyder att dom kommer åka från hotellet typ vid kanske 12 på natten och då ska jag vara kvar och vänta på att mamma o dom ska komma vid kl 3-4 på dagen? Vart fan ska jag ta vägen?! Hahaha. Kan ju inte gå runt helt ensam i Turkiet mitt i natten ? Aja de löser sig nog :)

Politik

Jag önskar att jag visste lite mer om just politik. Jag kan verkligen ingenting. Försökte googla lite och se vad alla partier kortfattat står för men fattar ju ingenting, det står bara en massa om "Solidaritet, etniska, konservativa, bla bla bla.." Inte konstigt att många skiter i att rösta när man inte förstår vad det handlar om. Jag har fattat allt som att; Socialdemokraterna vill ge jobb till yngre (hörde det på reklamen på spotify haha) och vill även ha ett "mångkulturellt samhälle" nu lät jag ju till och med lite vuxen? Men dom vill iaf öka invandringen. Det tar många negativt, även jag. MEN jag har absolut ingenting emot att dom tar in behövande familjer, dom som verkligen behöver hjälp men istället tar dom in alla äckliga ensamna karlar som dom trycker ihop på ett enda ställe (pion). Inte konstigt att det inte kommer överrens (läs mord) när dem placerar fullt med människor från olika kulturer på ett och samma ställe. Jag tycker att dom borde ta hand om dem de redan har här innan de tar in fler. Få dom att anpassa sig lite. Men iaf, det var om Socialdemokraterna och nu Moderaterna då; dem är mer för rika människor, dom vill sänka skatterna till dom med hög inkomst. Dom tycker att har man jobbat sig upp till den position man är i är man förtjänt av pengarna man tjänar. Till skillnad från Sossarna som vill ha mer jämställdhet, de vill att de med hög inkomst ska betala mycket i skatt för att kunna hjälpa dem med låg inkomst. Sen har vi Miljöpartiet och dom vet jag inte mycket om, skrämmer folk med att som vi lever idag med alla utsläpp o.s.v kommer en ny istid att inträffa. Därför ska man rösta på dom för att typ rädda miljön. Kristendemokraterna då? Ehh.. Tror nog att det bara är kristna som röstar på dem? De anser att den svenska kyrkan är lika viktigt som typ kungahuset. Annars vet jag inte vad dom vill. Sen har vi dom eftertraktade Sverigedemokraterna.. Dom vill ut med alla utlänningar och göra Sverige svenskt. För att locka fler att rösta på dem kör dom med taktiken att dom vill värna om de äldre. Men jag tror att om dom skulle få makten skulle dom stoppa invandringen och köra ut alla som redan finns här för att som sagt göra Sverige svenskt. Jag vet iaf att dom är riktigt dååååliga och onda. Vad har vi mer? Typ Folkpartiet, Centern osv.. Det ska finnas 7 partier totalt. Men resten kan jag ingenting om. Och det jag har skrivit nu är BARA SOM JAG TROR, jag kommer troligtvis att rösta blankt. Ni får jättegärna rätta mig och skriva era åsikter, kommentera! Vad ska ni rösta på och varför??   

Igår

Igår var jag en sväng hos nattis m.m, satt o drack lite. Slutade med att vi satt o såg på tysk brottning. Sen åkte jag hem med tolvbussen. Trevlig kväll.

Melkes o Davidssons

Först drog vi en planka på Melkes, satt fint

Sen gick vi över till Davidssons och tog några drinkar










Cool

Det gäller att leva farligt




Godnatt

Efter en kväll på Davidsson o Melkes säger jag godnatt. Inte särskilt sugen på att upp o jobba imorgon kan jag lova.

Natti natti!

Jobb

Hm, vad ska man hitta på idag då? Skittråkigt väder så har inte direkt lust med något.

Billigt va? Men vi sålde bara ut 30 biljetter o då var man tvungen att gå till kontoret i Oslo. Folk hade tältat utanför haha! Helt sjukt


Roliga bilder va?

Who's gonna walk you home?

It's the nights that hurts the most. I wish I could forget. I rather feel nothing than feel at all.

I keep on running, I can't get away from you

Musik. Sjukligt bra.


'cause you're amazing just the way you are

Jag älskar dig


Sagoland

Måste sova men kan inte. Haft skitsvårt för att sova på sista tiden, igår var jag ute och gick vid halv 6 på morgonen haha. Imorgon ska jag jobba, kommer vara toltald nerringd, vi säljer ut resor för 1 kr. Fattar ni 1 krona?! Norskarna kommer ringa som galningar. Nae nu ska jag stänga av datorn o sova. Håller på o ser första säsongen av OC och det är nästintill omöjligt att stänga av.

Vilka minnen man får av den här låten.

New Wheels On The Block

Hahahahahah ni måste kolla !!


I'ts hard to fake a smile

Jag vill flytta. Långt här i från. Där ingen känner mig, där jag inte känner någon. Vill börja om på nytt. Med precis allt. Vill glömma allt som hänt. Orkar inte med mer. Nästa år åker jag till Barcelona en månad för att gå i skola, efter det flyttar jag utomlands dit jobbet tar mig. Jag längtar så mycket. Slippa all ångest för att stöta på någon man inte vill. Kunna gå till Ica eller åka buss utan att hjärtat slår i rädsla av att se någon man inte vill. Jag vill flytta dit ingen dömer mig. Där inget vet någonting. Jag vill bara bort från allt.

Hair

Detta kallas perfektion. Jag skulle seriöst döda för det håret.

Loweo

Är det en vanlig dag?

Nej det är ingen vanlig dag, för det är Carolines födelsedag! Hurra hurra hurra!


Grattis min älskade vän! Världens bästa! Jag vet att vad som än händer kommer vi alltid att ha varandra ♥

Kvällen

Åkte till Nattis på fest men det va inte så kul så gick upp till skolan o nu är ja hemma igen höhö

Knacket, Mathilda, Cissi, Kimmie

Nattis o Jesper

Tove

Hahaha driver bara

Nu ska jag sätta på en film och soooova är sjukt trött !


Festa?

Beslutsångest. Aae va fan skål!


Fira Caroline o Malin

Vi va hos Malin och åt god mat som hon och Caroline hade lagat

Presentöppning

Hihi

Jag drack vin! Den ni!
Haha Sanna


Födelsedagstjejerna

Emma och Sanna




Erika och Caroline

Hihi Emma

Hihi Sanna

Malin o Ida




Emma o Malin



Linda o Malin

Emelie o Heidi



Sen gick vi ner till Hugo men nahe jag fick inte komma in för att dom hade problem med kortmaskinerna och jag hade inga lösa pengar :S Men klockan var ändå 1 o bussen hem gick ju vid halv 2, så jag gick bort till Max för att värma mig. Satt där tills det kommer en alkis och försöker bjuda mig på en "baconburgare" haha, då gick jag ut igen. Bussresan hem var hemsk, en kille spydde ner hela sig själv och överallt. Det var så sjukt vidrigt. Men sen kom jag äntligen hem, slängde mig i sängen, Jessica fick ta av mig skorna haha.

Utgång

Vaknar av att mobilen ringer, svarar "JÄVLAR va är klockan ?!" då är det Jessica som står utanför och väntar på mig, skulle få åka med ner till jobbet. Hade försovit mig såklart. Aja nu är jag på jobbet och håller på och krånglar med en fet bokning som ligger på över 200 000 spänn! Inte illa, men vad jag ångrar mig nu att jag tog bokningen, så himla struligt så ni anar inte. Vill bara hem! Hoppa in i duschen, på med sminket, locka håret, hoppa i klänningen och ner i höga klackar för att sedan åka in till Malin där vi ska fira henne och Carro. Sedan blir det utgång för hela slanten!


Shopping

Åkte först in till stan för att köra present till Caroline och Malin, vilket ledde till att jag köpte massor mer.. Måste sluta köpa så mycket saker. Men sen iaf köpte jag med mig en sallad från Paus ♥ och åkte ner till jobbet. Lugnt som bara den. Nu ligger jag i sängen o tänker på vad jag ska ha på mig imorgon, blir nog en ny klänning jag köpte idag. Vi ska nämligen fira min kära Caroline och Malin. Himla kul ska det bli!




Btw: Filmen igår sög, inte alls läskig, bara konstig o långtråkig. Alla är såna fjantar! Är det ingen som vet någon riktigt läskig film? :)


The Fourth Kind

Nu ska jag se den här. Tror att jag spenderar natten med min lillasyster sen, vägrar sova ensam.

Svampplock

Först gick vi och fikade hos Elin

Tindris

Sen åkte vi till skogen och plockade svamp hihi


Haha Elin försökte bära henne över stocken men hon orkade inte




Hittade inte alls mycket

Jewelrys

Makalösa smycken från Maisstore. Värdelöst att nästan inga smycken finns kvar på lager, annars skulle alla dessa underbara ringar ligga i ett paket på väg hem till mig.


Hipp Hipp Hora

Såg nyss Hipp Hipp Hora och jag minns inte att den va sorglig? Grät som bara den. Himla mycket filmtittande nu, men kan inte sova och då passar det bra med film efter film.

RSS 2.0