Just nu

Hej på er! Har precis kommit hem från jobbet, KAOS! Men vi överledvde dagen. Är ensam hemma nu igen, uttråkad till max, tre försäljare har ringt på en halvtimme? Vilka as. Hehe när mamma är hemma så brukar jag driva med dom för mamma skäms så mycket hahahaha jag typ svarar "JA DE AR MOHAMMED, VA VILL DO?? HALLO?? VAD DU SÄGA??" "Jag ringer från blablabla och vill prata med Marina..?" "Hahahahah jag bara skoja vänta så ska du få prata med mamma.." Hehe. Aae fy, trött idag :)
Igår var det lite tomt i bloggen, jag Jessica, Krille o Albin åkte o såg på bio, vi såg på Svinalängorna men den var faktiskt inte så bra, jag som har velat sett den jättelänge. Efter det åkte vi hem till Krille och såg på Solsidan, mycket bättre! :D Hörs senare!

Kvällen

Idag gick jag upp tidigt för att åka och jobba, ett himla liv nu, det är typ "inbördeskrig" i Tunisien och Egypten, eller folket protesterar mot makten, de vill att deras president ska avgå men det vill inte han haha. Jaja nu vet ni det ;) Nu är jag precis hemkommen efter att ha varit och ätit på Texas Longhorn i stan, mycket trevligt var det! :)

Kvällens look. Skelar jag på ena bilden förresten? Haha!   

Djup V-ringning

Djupa v-ringningar är så stört snyggt. Kombineras helst med lite mer täckande plagg, som maxiklänningar, byxdressar, oversize:ade kavajer och skjortor. HUR SNYGGT! :D Skulle gärna investera i någon snygg klänning eller något fint linne med den ringningen men har inte sett något :/ Har ni? 



Just nu

Sitter och väntar på mat, huuungrig! Blir en sen middag/lunch idag haha. Har precis varit ute och sladdat, SJUKT hahahaha mordhöll bältet, var svinlänge sen jag åkte och sladda med någon. Men helvete så kul !! :D Nae nu ska jag väl äta om maten är klar sen ska jag nog gå till Krille :)

Döskallar från Glitter



Just nu

Hej på er! Skönt med fredag :) Är ensam hemma just nu, tråkigt. Hatar att va ensam hemma. Ska snart ut på en promenad (till birsa och tillbaks haha). Hörs senare! :D

Vårens 5 största skotrender

1. Kilklackar - I alla dess möjliga färger! Gärna med träklack :)

2. Färg - Knalliga skor! Snyggast är att missmatcha skor och kläder, t.ex ha en röd klänning med knalliga lila klackar, hur snyggt blir inte det!! :D

3. Platta skor -
Gärna med repdetaljer och fotbojs-inspirerade ankelremmar, remmar överlag hetl enkelt :)  

4. Mönster -
Lekfulla mönster! Endast fantasin sätter gränserna :D

5. Kinaskor -
Den här nya skomodellen gillar jag! Funkar både till vardag och fest och kan även matchas med strumpor :)

New In

Lite New In grejer!

Jeans - Bikbok 499:- Älskar deras jeans!
Kavaj - H&M 299:-
Tröja - H&M 149:-

T-shirt - Monki 80:- Sen en likadan i svart, sånt går alltid åt :)

Vita klackar - Nelly, haft dom ett tag nu men har ju glömt att visa er :) Svarta boots - Monki 100:- rea rea!!

Bh:ar - H&M 129 kr/st

Ögonskuggeplatta (eller vad man kallar det haha) - Nelly. Trosor - H&M 69 kr/st. Sen lite läppstift o småsaker som jag inte riktigt minns pris på. Ser ni att jag köpt Max Factors nya ögonskugga som är mer som en penna? Ska testa den senare o se om den är bra :)


Natti Natti

Nu tänkte jag tvätta bort mitt smink och hoppa i säng! Är trött efter en dag på stan. Visar er imorgon vad jag köpt :D

Nytt läppstift från Viva La Diva, gillar deras läppstift! Det här är färgen Vampire Red.



Buhu mitt hår vart för kort när jag klippte det :'(

Waste

H&M gör kläder av Lanvin-rester, dom har alltså tagit material som blivit över från Lanvin för H&M och skapat en minikollektion som kallas för Waste. Enligt mig är kläderna gräsliga, men var inte heller så överförtjust i Lanvin för H&M men där fanns det ändå lite fint :)


Klackar med färg

Klackar med färg!

Från vänster högst upp:
Gul - Asos 600:-
Röd - Skonamig 399:-
Turkos - Asos 600:-
Korall - Haléns - 1999:-
Blå - Vívistyle - 429:-
Korall - Asos 650:-
Gul - Vivistyle 429:-

Frulle

Nu har jag precis ätit frukost, tänkte börja städa mitt rum snart men först vill jag hinna med och sola. Sedan ska jag jobba hela kvällen. Imorgon är jag ledig, då ska jag in och shoppa :D wihu! Längtar jättemycket.  

Jofama by Kenza

Jofama by Kenza. GALET SNYGGT!




Skinnbyxor
- 3995:-
Skinnshorts -995:-
Mockajacka grön - 2195:-
Mockajacka svart- 2495:-

Parfym

Nu vill jag ha en ny parfym, är trött på mina gamla. Jag är inte sån som använder samma parfym hela tiden, jag byter jämt. Det är lite tråkigt att man tröttnar så fort. Fast det är kul att ha många olika parfymer för varje en av dom är alltid kopplat till något minne :) Men nu vill jag ha en ny att skapa minnen till!
Har ni några tips på någon god parfym? :D

Det här är dom jag använder mest just nu.


Barnknutgubbe

Här kommer några bilder från barnknutgubbe, alla var så himla söta :D

Tindra och mamma :)

Jag o Tindra

Haha sekunden efter låg vi på golvet här, hon anföll mig :D

Shoppingtips

LOVE THIS. Så stilrent och snyggt!

Shorts - Bikbok 249:-
Heels - Skonamig 399 :-
Skjorta - Gina 249:-
Solglasögon - Bikbok 79:-

Neonfärgat

I år verkar det som att vi slipper dom där tråkiga pastellfärgerna som vantligtvis brukar bli populärt framåt våren, istället ska vi satsa på neonfärgat! Tusen gånger snyggare eller vad säger ni? :D

Luggspray

Nu tänkte jag tipsa om en produkt för er som har som jag, att luggen delar sig. Det är så himla fult och irriterande! Min lugg delar sig för att jag har rätt högt hårfäste precis där luggen möter det långa håret (så som gubbar får när dom tappar håret HAHA :/) Och för att undvika att luggen delar sig använder jag den här sprayen, det är inte värsta supersprayen men det hjälper ändå rätt mycket. Luggen blir "sträv" och håller sig på plats bättre. Tänk på att inte ta för mycket då det lätt kan bli som ett grått lager över håret.

Titt så den delar sig aset..


Den här använder jag mot det, finns på Åhléns för ca 100 kr :)

Imagine

Så fin.


Bruna nyanser

Jag älskar kläder som går i bruna nyanser! Särskilt när man kombinerar det tillsammans med vitt eller rött. Bruna nyanser kommer att bäras av många i vår. En av vårens största trender är faktiskt safari-looken. Hur fint som helst!

 


Shoppingtips

Har börjat med en ny kategori - Shoppingtips, Här kommer jag att lägga ut kläder jag fastnat för under veckan.
Skulle gärna vilja ha hem det här :D


M-ringat

M-ringat gillar jag! Superfint. Älskar den söta blå klänningen! :)


Please Don't Go


Satsa på tofsaccessoarer i vår!

Ála Maria Montazami ;) Hehe nejvars. Himla söta väskor! Ska leta efter någon liknande, priserna kändes lite överdrivna på dom här :)

BUDGET: Brun väska från Zara, 949 kr.
LYX: Brun väska från Gucci/Net-a-porter.com, 18 100 kr.



Knutgubbe

Just nu sitter jag på jobbet. Har varit helt galet, ringer som attan. Ikväll blir det lugnt, filmkväll med Elin o Peter. Skiter i knutgubbe i år, orkar inte hålla på. Ska ni gå? :)

Förra året på Knutgubbe :)



Rihanna

Rihanna släpper sin egen parfym! Den heter Reb'l Fleur. Längtar tills den kommer!

Matsumoto

Har sett att många gillar dom här skorna. Vad tycker ni? Jag gillar dom inte. Jag är så stört trött på dom här för ALLA har dom. Det är det som är nackdelen med Nelly, deras produkter blir ofta så otroligt populära. Så NEJ till fler versioner av Matsumoto!


Hej på er

Min blogg är skit nu. Ja bare klager o klager ! Jag äter nu pencillin (vet inte hur det stavas o orkar inte söka på google) mot halsfluss och börjar faktiskt känna mig lite bättre, så gick jag ut för att ta lite luft förut o då börjar jag spy istället, mitt på trappen, tänk om nån hade gått förbi liksom. Dessutom var det två katter som bråkade inte långt ifrån mig som jag samtidigt skrek på haha..  Aae fyfan. O Jessica o mamma får sova över på akuten, dom håller på o tar prover för Jessis mage. Nae usch, vi har ju haft bättre dagar om man säger så!

Halsjävel

Inatt har jag nog gråtit mer än vad jag sovit. FY HELVETE så ont jag har halsen. Kan inte beskriva det. INGENTING hjälper heller. Jag lever på halstabletter, äter ipren, dricker houngste/honungsmjölk/honungsvatten, gurglar saltvatten, dricker mjölk (det ska tydligen vara bra?), dricker ren sprit, dricker konstiga vitlöksblandningar osv.. Det blir inte bättre alls, bara min tunga som har domnat av efter alla starka halstabletter. Förlåt att jag klagar men det är verkligen hemskt! Nu är klockan bara 3, aslångt kvar av dagen!!! Vill bara att det ska försvinna.

Det här skulle va bra o blanda o dricka, äckligaste jag druckit i hela mitt liv, Tindra skrek när hon luktade på det haha.. Men jag tror jag hade i för mycket vitlök. Det hjälpte inget men tror nog att man ska dricka det innan halsontet riktigt brytit ut.

Druckit hembränt.. Behöver jag ens nämna kväljningarna?

Druckit bajsvatten.. Haha ne det här är te som är kokat med vitlöksklyftor och ingefära. Smaka skit men gick och dricka iaf.


Imorgon ska vi iaf ringa läkaren. dom har stängt på helger? DUMMA I HUVET. Tusen spänn på att dom kommer säga "Nae det här är ett virus och det ändå ni kan göra är att vänta ut det, så tyvärr finns det inget vi kan göra. Ät skit o ha en bra dag :)"

Aj

Min hals gör så ont så jag vet inte vart jag ska ta vägen.  KAN JAG BLI FRISK!!!! Vad ska man göra för att det inte ska göra så förbannat ont? Ge tips!!

Helvete

HELVETES JÄVLA KUKBALLE!!!!!!! Varför är jag så jävla klantig?!?!? Har tappat mitt horbankkort IGEN.. Någon som sett det ? Snälla ? JAG BEHÖVER DET NU!!! AHHHHH Jag blir så förbannad!!!

Don't look back in anger

Clovis ♥

Man ska skatta sig lycklig att man saknar någon, då betyder det att man en gång känt någon som är värd att sakna. Varför ska man minnas människor för deras dåliga sidor när man skiljs åt? När man lika gärna kan minnas dom med glädje? Vi gick inte ifrån varandra utan någonting, vi fick med oss alla minnen! Vi hade våran tid, vi hade alltid lika kul och du var den som var mig mest lik. Min andra hälft. Men ibland växer man ifrån varandra. Man kommer till en tid i livet när man inser vem som betyder något, vem som aldrig gjorde det, vem som inte kommer att göra det, vem som alltid kommer att göra det. Så, oroa dig inte för människor i ditt förflutna! Det finns en anledning till att de inte finns med i din framtid. Men se inte tillbaks med ilska, se istället tillbaks med ett leende på läpparna för tiden ni hade tillsammans!


Klipp o färg

Lite för kort men det växer snart ut igen. Det vart rätt mycket mörkare va? Ändå va det samma färg som jag färgade sist, men det blir ju lite skillnad eftersom alla mina ljusa pigment är borta nu. Men jag gillar det mörka :)



T-shirt

LIKE

Modekungen 349:-

♥ ♫ ♫ ♫ ..


United State Of Pop 2010

2010's 25 största hits mixade :D



United State Of Pop 2009

Dj Earworm är världens bästa "ihopmixare" eller vad man kallar det, så jävla grym! :D

Ni kommer väl ihåg förra årets? :D LOVE!! ♥♥


2010's kommer i nästa inlägg! :D

(JAG BLIR SÅ JÄVLA ARG!! Det går inte att lägga upp 2 låtar i samma inlägg! Därför blir det i två olika.)

Tyra Sjöstedt

Allvarligt talat, Tyra Sjöstedt måste utan tvekan vara Sverigest vackraste människa! Helt otroligt. Älskar hennes blogg och allt med henne, hon är så rolig och bjuder på sig själv :D Har ni någon favorit? Någon modell eller bloggerska typ? Min är utan tvekan Tyra!!









Ensamheten ger mig rum att få tillbaka gamla minnen


Musik

Inget att skriva om. Skulle kunna skriva om hur ont i halsen jag har eller vilka tider jag jobbar? Haha nej fyfan jag hatar när man skriver om sånt. Kanske kommer några bilder i veckan på lite nyinköpta grejer och bild på mitt hår, klippt o färgat det idag. Hoppas ni mår bra ♥




Sjuk

Helvete så dåligt jag mår. Det var riktigt länge sen jag var sjuk. Stört ont i halsen, svettas o fryser så anatar att jag har feber, huvudvärk och illamående. SKJUT MIG NÅGON? Det gör ont överallt :( Jag som skulle träffa Elin idag. Får se om jag blir bättre tills kvällen. Hoppas ni mår bättre än vad jag gör!


Myskväll

Nu har jag duschat lääänge, så himla skönt! Har smörjt in mig och borstat igenom mitt toviga hår och nu sitter jag i min nya morgonrock :) Ikväll blir det lugnt, se film o äta godis :D   


Tindra

Blev väckt av Tindra imorse, hon har lärt sig hur kameror fungerar så hon kom in o skulle ta massa kort haha :)
Hehe väldigt fin bild, orkade inte tvätta bort sminket när jag kom hem igår o då blir man såhär snygg. Tindris är söt :)

Nyårsafton

Först var jag hos Annika o Micke med mamma o dom och käkade, drack och spela spel och det var jättekul förutom att karlarna inte kunde dricka hehe ;) Men sen tog jag elvabussen ner till viken men det var inte så jättekul så jag åkte hem vid 1. Sen satt jag och pratade med mamma o dom ett tag och sen kom Krille hit.

Jag och Mia

Jensa!

Jessi o Fridis

Albin o Mia

Mia o jag

Sötungarna :D



Så söta ♥



RSS 2.0