Just shoot me

Finner inga ord. Slutar blogga nu.

Blandat

Ser fram emot fredag, blir troligen vinkväll hos Emelie med dom bästa. Planering inför utomlandsresa som kommer ske inom kort! Härligthärligt. Men vart ska vi åka då? Jag är SJUUUUUUUKT sugen på Thailand tjejer! Längtar så mycket.
Nu borde jag egentligen sova. Men vad är sova utan dig? Jag är rädd. Rädd för att vara ensam. Vi har inte fått makten att kontrollera våra känslor, däremot har vi fått makten att kontrollera våra handlingar. Eller? Ibland kan jag inte kontrollera mig själv. Säger saker jag inte borde, säger inte saker jag borde, gör saker jag inte borde. Den makten tog du ifrån mig i samma stund du försvann.

Jag vet att du läser och jag hoppas innerligt att du inte sviker mig den här gången. Jag minns alla ord du lovat, det hoppas jag att du också gör. Glöm inte det.


Midsommar på Öland

Gaaaaaaaalen helg säger jag bara. Har haft så otroligt kul! Har ont i hela kroppen efter ha sovit i ett bilsäte (det gick inte få ner ryggstödet!!) sönderbränd, kan knappt gå för jag tydligen trampa i glas igår? Men så värt. Varför är bara midsommar 1 gång om året? Så stört kul har vi haft :) Sköna människor, underbart väder, varmt i vattnet, klockren musik och alkohol! Det kan väl inte bli annat än lyckat? Hoppas ni också fick en bra midsommar!

Den här låten kommer alltid påminna mig om Öland!  


Lina

Lina

Jag

Oj zoom?

<3

Lina, Lollo o Henka

Fegge o Henka

Anna

Henka o jag

Andra dagen - Emelie

Lina

Folk

Lollo, Emelie o Eve

Lollo o jag

Haha naw Kevin däcka

Jag

Grannarna

Kevin o Lina

Chirre

Emelie o Eve

Grannarna

Emelie

Nån jobbig

Kevin o Lina

Jag

Jag

Hahaha

Kevin sov med öppna ögon!


Folk

Folk

Emelie o Viktor

Nån som slängde sig på oss o gjorde kullerbyttor hela tiden

Jag o Eve

Haha Olle!

Haahaha

Folk

Jag o nån

Haha jag och Eve




Emelie o Simon



Jag o Niclas

Hahahahaha Emelie

Haha cpbild


Haha Olle o Niclas

Sovplats

Kenny o Anna

Simon o Johan

Hahaha Eve. Vilka gröna fina ögon hon hade ser jag nu!

Martin

Emelie o Simon

Hahah nu fick jag en flashback, jag gick fram till den här killen o berätta hur fjävla fult det är med solbrillor när det är mörkt ute, o att jag va tvungen att ta ett kort på honom för att visa hur fult det va. Cowboyhatten gjorde ju inte saken bättre haha. BIG NO-NO


Hahah Lollo som vart kanonfull o visa tuttarna! HAHA har det på bild men de lägger ja inte ut ;)

Vi gick bort till strandbaren

Redbull vodka skare vaaa

Alla börjar bli jävligt dragna.. haha

Haha har verkligen minnesluckor härifrån

HAHA shake-ur-head

Ingen slår mig på såna bilder alltså!

Asså ja säger inget.. Haha


Haha Simon


Johan o Krille

Inte en aning vem det här är tror jag bara tagit kort på nån random som gått förbi, men ser ni att de ser ut som han pissat på sig eller?! fett äcklig HAH

Hahahah här har vi tagit kort på varann för att se hur röda vi egentligen är!



 
Vi gick runt lie överallt men tillslut gick vi hem till campingen. Somna runt 3-4 o vaknade redan halv 7 för att det blir så satans stekvarmt inne i bilen för solen ligger på. Ni anar inte hur skönt det ska bli att lägga mig i min SÄNG <3
















MIDSOMMAR!

Guuuuuuud så härligt, solen skiner o det ska fortsätta så hela helgen. Förresten så blev det ju ändrade planer, åker ner till Öland istället! Jag VET att det här kommer bli en grym helg. Vi är sjukt mycket folk som åker ner. Och Ölandsfolk om ni inte redan hört det så kommer det stå poliser på Ölandsbron o stoppa bilar o ta drickan för dom som inte är 20. Idioter asså. Jaja ni får ha en kick-ass midsommar!


Kvällsdopp

Har varit ute och provåkt våran nya båt och tagit ett kvällsdopp! Jag och Tindra badade, asvarmt i vattnet ju :)

Gammal bild på oss 


Tindris

Haha hittade bilder i min kamera som jag glömt bort. Tindra älskar öl, hon blir helt tokig om hon inte får smaka! Så vi köpte en hel flaska till henne, alkoholfri förståss, jättestolt va hon o så låtsades hon att hon va full hahaha "oh så snujjig i huvet ha blev"







Usch

Alltså usch vad jag hatade hur jag såg ut på balen. Skulle viljat ändra om allt, klänningen, sminket, håret.. Är så jävla missnöjd haha. Asfina bilder men jag ser ju ut som ett jävla cp. Hatar när man håller på "ohh ja är så ful o bla bla bla" men ärligt dom här bilderna går inte säga annat om. Ni andra är hur fina som helst :)







aaa säger inget. ser ju fan efter ut





haha så himla gulliga!

nu kommer dom värsta bilderna..............



oh fyfan



aaaae......

hahahaha alltså ja garvar åt mig själv! o kolla armen stoooooooooor



o fy in i helvete. de här kan va en av dom fulaste









så sjukt fin bild men fyfaaaaaaaaaan så JAG ser ut



Stromae

Ohhhhhh, har ni hört Stromae's album? Så sjukt bra, älskart! LYSSNA :) finns på spotify nu! Men favoriten är ju helt klart Alors On Dance, men dom andra låtarna är också sjukt bra. Särskilt Silence.. o Je Cours.. o House'llelujah.. ehhhh alla är fan bra!


Öknehult

Imorgon åker Jessica till Ökne och jag är sååååååååå avundsjuk! För er som inte vet är det ett av Sveriges populäraste ridläger. Helt underbart. Älskar hästarna och människorna där. Saknar att rida! Finns nästan inget härligare en att tävla i skogen, hoppa höga hinder eller ha ett riktigt dressyrpass. Älskart. Jag och Hurry vann alltid tävlingarna i skogen snabb som vinden han min prins, vi flög öcer 1.25, och han gick så fint i dressyren. Ni som inte tycker om hästar förstår inte nog inte känslan. Man kopplar bort allt annat, det är bara du och hästen. När man skenar genom skogen, marken skakar under en och man ser knappt ingenting för dammet yr och stenar skvätter överallt, det pirrar i hela magen och man kan inte sluta le. Du och hästen blir ett! Att man kan älska en häst så mycket på en vecka bara! Man gråter när man släpper i väg sin häst på sommarbete. Ni som inte upplevt det förstår inte känslan. Sista dagen av ridlägret rider alla gemensamt ut till den stora sommarhagen där hästarna radas upp på led, hästarna trampar o frustar och man räknar "1...2...3!!!" Så släpper man sin häst o alla dundrar i väg, hela marken skakar, jag ryser. Underbart!

Jag och Oliver - 08


Jag och Anna

Hämta hästarna

Båttur

Anna och Mozart, Öknes största häst

Mörkhårig som tusan

Jag och Anna

Smygröka haha

Sång och spökhistorier sista kvällen

Jag och Anna

Man skriver en låt under veckans gång och sjunger upp den sista kvällen

Finaste Oliver på uppvisningen som man har sista dagen

Aww här snart lämnade jag min prins i hagen

Hurry Up och jag -09

Jag och Harry

Kortspel

Anna och Jack

Jessica och Bossman

Jag och Jessi över någon hästs rygg

Anna och Konvalj

Aaw så söta, Bossman o någon häst ja inte minns namnet på

Vackra vackra Harry

Så fin

Prinsen o jag

Anna och jag













Dear John

Såååå nu har jag äntligen sett Dear John, men den va inte så bra som jag hade tänkt mig. Men oooooooj så snygg han är, helt stört. Och hon då, så vacker!


Helgen

Just det, jag har inte berättat om helgen ja. Fredags gjorde ja inte speciellt mycket, men i lördags så åkte vi ut till Grännes o spelade ölbrännboll och grillade, mycket trevligt! Efter det åkte vi till Ringarum på dans eller va man säger haha. Fattar inte varför men jag har såna minnesluckor därifrån, jag va väl inte så full? Jaja, de va väl helt okej iaf.

Aaw Emmahs söta kattungisar o mamman Misa!













Worthless

Jag tror jag tänker för mycket. Skriver meningslösa inlägg som ingen säkert förstår ändå. Skriver, suddar ut. Låter en låt tala istället. Texten beskriver exakt det jag känner. Och en sak till; jag vet nu att jag har dom bästa vännerna man någonsin kan tänka sig. Vad skulle jag ta mig till utan er? Jag älskar er av hela mitt hjärta och kommer alltid stå vid er sida oavsett vad som än händer. Elin, Caroline och Emmah, ni har en plats i mitt hjärta som ingen någonsin skulle kunna ersätta.



I love you more than I should
So much more than is good for me
More than is good

Oh the timing is cruel

Oh I need and don't want to need
More than I should

I am falling, say my name

And I'll lie in the sound
What is love, but whatever
My heart needs around

Oh my sheet is so thin

So I say I can't sleep because
It's so very cold

Oh but I know what I need

And if you were just near to me
Would you go...

I am falling, say my name

And I'll lie in the sound
What is love, but whatever
My heart needs around

I am falling, say my name

And I'll lie in the sound
What is love, but whatever
My heart needs around

And it needs you too much now

På äventyr i Gusum











WHATS UP WITH MY FACE? ser fett läskig ut iaf!





Vissa va fullare än andra ;)



Stan

Nu ska jag bege mig in till stan, ska handla lite, övningsköra och hälsa på Caroline.


Mindre snygg vimmelbild från studentveckan. Ohhh saknart!


 


Soooooool

Älskar solen! 

Men usch vilka fula märken man får!


Grey's

HERREGUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUD va bra Grey's Anatomy va! Helt sinnes. Satt o skaka i soffan för jag grät så mycket. Och såklart är det säsongsavslutning, jag avlider. Om ni missa ansvinnet så måste ni fan se det, finns på kanal 5 play för typ 20 kr. GUD är helt uppe i varv eller vad det heter! Jag vill bara hoppa in i tvn och hålla om varenda en av dom ♥


Jag vill inte vara svag, men det är jag. Svag för dig. Så långa nätter, med dina armar runt mig. När jag vaknar finns du inte där. Var allt en dröm? Gud vad jag saknar dig! 


Ring Roger

Hahahhahaha ni måste prova!

Ring Roger

Wallander - Indrivaren

Såg nyss på Wallander, brukar inte gilla dom filmerna så mycket men Indrivaren va fan asbra! Svinspännande. Fastna för Patrik, eller Emil Forselius som han heter. Snyyyygg! Men visste ni att han tog livet av sig nu i mars? Hemskt sånt där.


Thats My Name



Söndag

Blää gillar inte söndagar. Är festsugen men festa på en söndag? Naaaaaa


Lies

"Hellre sårad av sanningen än lycklig av lögnen" Är det sant? För jag älskar dina lögner. Det är lögnerna som gör mig lycklig. Inte sanningen, den gör ont. Jag intalar mig själv att du menar det du säger men vad tjänar det till när jag innerst inne vet, vet att du inte menar det du säger. Men ändå fortsätter jag. Det känns bättre så. För stunden. Dina lögner är min sanning.

Just gonna stand there
And watch me burn
But that's alright
Because I like
The way it hurts
Just gonna stand there
And hear me cry
But that's alright
Because I love
The way you lie
I love the way you lie
I love the way you lie

 


TÄNK!

Så äckligt. Du är äcklig! Jag vill bara skrika det rakt ut, men jag får inte. Jag har lovat att inget säga.

Fyyyyyyyyfan

Har sån satans ångest nu. USCH! Så mycket jag smällt i mig den här veckan, helt stört. All jävla dricka o sen fettomat på det. Jag har gått upp 4 fucking kilo!!!!!!!! Fattar ni eller? 4 KILO PÅ EN VECKA!!!!!!!!! Helt cp. På måndag börjar vi träna igen och inget mer dricka eller Mcdonalds. Usch mår riktigt dåligt när jag tänker på det.
Typ såhär dåligt mår jag haha


Dag 8 - Utspring




















Dag 7 - Bilderna säger nog allt...




















Dag 6 - Deli - Otten





























Dag 5 - Studentbrännboll - Otten











Hos Johnny




















Dag 4 - HRfest














































Dag 3 - Balen

















































Dag 2 - Maskinen - Dräggfulla


























VARNING FÖR KOMMANDE BILDER.....























































Dag 1 - awesome night!










































Mösspåtagning













STUDENTEN!!!!

NU KÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR VI!











hehehehe

heeeej nu är jag hemma! har varit en myyycket trevlig dag! bubbel med lite för mycket dricka kanske höhö. nu sitter ja o äter lasagne haha känner mig riktigt odräglig ja tycker inte ens om lasagne. varför blir man så hunfrig på fyllan? nu ska ja packa för att åka in till caroline  o imorrn äre mösspåtagning!!!!!!!! :d

Niiighti

Dagen har spenderats med Elin på stan, köpte en söt klänning :) Nu blir det sängen snart, imorgon blir det spabad och grillning med mina kära klasskamrater hos våran mentor. Mycket trevligt! Latero


RSS 2.0