Look

Nu måste jag dra, ha en bra kväll !


PUSS !


Nyår

Ledsen för dålig uppdatering men har ingenting att skriva om riktigt. Nyår idag! Inte förberett för fem öre, kom på att jag har ju inte ens någon nyårsklänning haha.. Åkte ner till Valdixi och köpte en klänning som får duga. Har fixat naglarna nu, ska försöka fundera ut vad jag ska göra med håret också. Kanske visar kvällens outfit senare om jag orkar. Tjingeling! Och just det, gott nytt år ! :D

New In

Nu är jag hemma efter en dag på stan, skönt! :)

Kofta - Veromoda 150:-
T-shirt - Cubus 75:-

Blus - Bikbok (minns inte pris men det var halva någonting haha :) )

Väskor - Cubus 75 kr/st

Lite småplock, minns inte pris men runt 60-70 kr/st

Monki - jättesvår att fota, men det är en långärmad tröja med hål så man visar axlarna. 50:-
Halsband med kors - Glitter 149 Lila örhängen - Glitter, Armband - Indiska 69kr/st, Halsband med diamanter - Cubus 50:-

Och sist men inte minst ett Xbox 360 Kinect!!! :D:D Så himla kul! Köpte ett dansspel och ett Harry Potter spel också :D Kostar runt 4000:- Skriver senare om det är bra eller inte men det tror jag nog!

♥ ♫ ♫ ♫ ..

Medans jag inte uppdaterar under dagen bjuder jag på en grym låt!!


Bilder från juldagen

Nu kommer lite bilder från juldagen :D Hade superkul!

Hittade en jättegammal klänning bland mina ridkläder haha, hade glömt bort den. Älskar enaxlat! Nya örhängen från H&M, fick dom i julklapp :)

Elin o Peter

Peter o Linus

Elin o jag

Hehe sött


Haha! (Dum som jag är glömde jag sätta i minneskortet i kameran så kunde inte ta fler bilder, så har snott bilder från Elin)

Jag hittade en asgullig katt :D

Vi spelade ett askul dans-spel! :D

Sen gick vi till Davidssons :D

Jag o Emmah :D


♥ ♫ ♫ ♫ ..


Hemma

Nu är jag hemma. Känner mig helt försrtörd. B-A-K-I-S. Bilder kommer någon annan dag, glömde den hos Lina. Hade en riktigt bra kväll!

Julafton

Igår var det julafton, jättemysigt var det :) Fick massa jättefina paket, nöjd med allt! Sen spelade vi julklappsspelet och vi skratta så vi höll på att dö haha askul! Först var vi hos mormor o morfar, vi hade ingen julmat i år för alla var trött på det så istället åt vi kalkon, potatis o sås mycket bättre! Fast vi hade lite småplock som typ sill, olika laxer och allt kallt. Sen öppnade vi paket och körde spel, sen åkte vi till Leffa o Kerstin och firade lite där. Har haft en jättebra o rolig julafton hoppas ni också haft det! :)

Tindra fick nya gymnastikskor

Min fina lillasyster



Tindra fick en alldeles egen rosa gitarr, hon var helt överlycklig :D
Tomten!

Kram :D

Jag gick med en filt hela dagen för jag frös så mycket

Tindra i sin nya gymnastikdräkt och sin nya Barba skön :D

 


Jobbar

Är på jobbet, det märks att alla blir så glada och trevliga kring jul :) Mysiga tider. Är så himla hungrig!! Hann inte äta innan jag åkte hit imorse, sitter ensam här så kan inte gå ifrån o köpa något. Slutar kl 3 :( Så om ni inte har något för er kom gärna förbi med mat åt mig ;)
Imorgon är det julafton!! :D


Hej mitt vinterland

Trotsade kylan och gav mig ut på en timmas promenad med Akilles. Hade frost i ansiktet och håret var grått när jag kom in, kände inte mina lår :/ Det är FÖR kallt. Imorgon ska jag jobba, sen ska vi in till stan och handla det sista och sen ska vi lämna grisen :( Kommer sakna honom så mycket. Ska springa förbi djuraffären imorgon o handla lite kul till honom o Tusse :) Nu ska jag hoppa i säng! Natti natti 


Ämmi & Alex

Seriöst kan inte någon bara skjuta dom..

För er som inte vet är Alex Kissies föredetta stalker och Ämmi är Kissies föredetta bästis. Hatar såna här människor som gör precis allt för att synas o höras. Så jävla patetiska människor. Räcker ju förfan med att bara kolla på dom.

Tindra och jag

Varit ute och gått med Akilles och nu ska jag snart iväg o jobba. 2 dagar kvar till julafton, wah! Längtar jättemycket :D
Lite muppbilder på mig o Tindra :)






Julbak

Jag och Jessica bakade lussebullar..

Hehe..

FAIL.. Dom vart skitäckliga o torra :/ Tindra när hon smaka: "Titta den är stenhård!!"


Promenad

Förut när vi va ute o gick med Akilles :D

Jessica o Tindra

Jag o Akilles

Slänger sig i snön :D


Jessica o Akilles

Hundvakt

Fick sällskap inatt. Av en stor Akilles. Haha, han är ju inte så liten som han verkar tro. HAHAHA när jag hade lagt mig så hoppa han på mig o börja jucka som en galning hahaha då åkte han ut! Men sen fick han komma in igen o då skötte han sig haha. Sen kom Tusse min katt också. Imorse vid kl 9 vakna jag av att någon stod och gnällde och drog med tassen på mig så titta jag på honom o det va precis som att han sa "Ska vi gå ut o gå nu?" Så det var bara o gå upp men jag klagar inte, älskar hundar, skulle så gärna vilja ha en egen! Idag ska vi leka i snön, åka pulka o sånt :D Sen ska vi baka lussebullar.
Kanske dags att klä på sig snart hehe, går runt i myskläder :)


Santa, I want these!

Så jävla fina. Men ovärt pris. - Kyssjohanna 1095:-

Akilles

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!! Vart så himla glad nu, Akilles kommer så ska vi vara hundvakt! :D Har inte träffat honom på flera år, han har tydligen blivit jättestor nu :D Ohhh vad jag längtar!! Ska bli så himla kul! :D
Fina fina Akilles! Har ni sett något sötare ♥

Vinglas

Fick ju nya vinglas när jag fyllde år som jag inte har visat. Visst är dom fina? :)


Skype

Hahahaha allvarligt nu finns det någon som gillar dom här äckliga julchokladerna man får utav företag? Jag och Jessi skypade och tvinga varann o äta haha..

















Dammsugarjävel

Ärligt alltså, städa är inte min grej. Hatar det verkligen. Som när man ska dammsuga t.ex.! Det går ju inte. När man försöker dra över den över trösklarna så fastnar den överallt och så tar man i allt vad man har för att man blir så förbannad så tillslut kommer den över tröskeln och då flyger den fram rakt in i tårna, blir så jävla arg! Och mitt duntäcke fäller massa fjädrar som fastnar i mattan så gick det inte att suga upp dom, drog dammsugarn fram o tillbaka och försökte behålla lugnet men tillslut brast det "MEN SUG DÅ DIN HORA!!! SUG!!!" hahaha misstolka inte. Vilka jävla as dom där dammsugarna.

Städar..

Håller på o städar mitt rum.. FYFAN så tråkigt det är, avskyr att städa. Känner att jag aldrig mer ska klaga på att jag inte har några kläder.. Haha. När jag är klar ska jag nog mysa ner mig i soffan framför en bra film o inviga mina nya vinglas ;)

Tindra

Tindra min lillasyster tjatar alltid om att jag ska sminka henne så gjorde jag det nu haha jag dör så söt.

Överlycklig :D

All I want for christmas is.. Shoes

Jag älskar mina nykomlingar, Nelly 449:-

Julbak

Igår julbakade vi, mysigt :D

Smält choklad :d

Leilas Chokladcrisp

Det här är chokladdoppade pepparkakskulor, men dom tyckte inte jag om eftersom jag inte gillar pepparkakor

Hahaha låter bilden tala för sig själv ;)

Åh den söta smörkniven!

Julklappar

Fick julklappar av jobbet :D Bra o ha saker. Önskar mig mycket sånt nu! Måste ju börja samla på mig tills jag ska flytta hemifrån :)


New year's outfit part 5

JAG FÅR PANIK. Jag måste hitta nyårskläder men jag kan inte bestämma mig/hitta några. Kan inte ni tipsa mig???? Har ni redan hittat en outfit? På nyår ska det glittra! GE TIPS!!









Julklappar

Nu är jag klar med alla julklappar, älskar att handla presenter o så! Så länge det inte är massa folk, dom blir ju som djur när det börjar närma sig jul. 9 dagar kvar till julafton! 


Tatuering

Så nu är den gjord! Var inte alls så farligt som jag trodde, det kändes ju men det gjorde inte ont. Vart nöjd men skulle helst vilja att "övergången" till pilen skulla vara mer rundad, inte så spetsig. Men gillar den :)

Mitt sjtärntecken - skorpion

Tatuering

Börjar bli lite nervös, ska tatuera mig imorgon. Bakom örat och det ska tydligen göra jävligt ont. Aj. Och det måste ju låta hemskt mycket? Har även bestämt en tredje tatuering höhö, love it. Men den ska jag nog vänta lite med. Kommer vara skitnervös imorgon haha.

Den här blir det

Svenska hjältar

Såg ni på Svenska hjältar? Gud så bra det är. Dom hyllar vardagshjältar. Som t.ex. tjejen på bilden under låg och solade då hon hörde skrik från vattnet och ser en tom gummibåt komma och flyta, 2 små tjejer på 8 och 5 år har åkt ut i den här båten och ramlat i, den ena kan inte simma så hon klamrar sig fast i den andra tjejen men hon orkar inte så dom sjunker ner under vattnet. Den här tjejen som låg och solade kastar sig i vattnet och lyckas få tag på dom, hon ser hur dom sakta sjunker samtidigt som dom håller om varandra, så hon drar upp dom på land och räddar alltså deras liv. Helt otroliga berättelser.

New In

Gina - 199kr/st

Gina - Kofta 199:- Vila - leggings 300:-

Gina - 157:- Vila - 3-pack 99:- 

Gina- gulligt set, linne 129:- trosor/shorts 59:-

Bikbok - Jeans 499kr/st. Äntligen har jag hittat jeans som sitter bra och är sköna!!

Gina - Pälskrage 129:- H&M - ögonskugga + läppglans 60:-


Sen köpte jag julklappar också men det kan jag inte visa här :D

Tips - B.U.S

Tänkte tipsa om B.U.S!

1. Tan Can - Den här gillar jag! Man får färg direkt verkligen! Stort plus på den! Jag köpte den för 99 kr på Eleven men nu var den tydligen slut.
2. Loréal Sublime Bronze - Den här är värdelös, jag får ingen som helst färg av den här? Verkligen ingenting. Men antar att det är olika från person till person för såg att Victoria tipsade om just den här. Den finns på Åhléns för 179 kr.

New year's eve outfit Part 4












Just nu

FUCK jag försov mig :( Missa lucian. Jävla skit. Men åker istället in till stan o shoppar lite :) Hej så länge!

Hahahahahaha :'D


Godnatt

Nu ska jag snart sova, ska upp tidigt o titta på lucian på dagis imorgon :D Så himla sött.
Godnatt!

Old Pics

Hehe hittade gamla bilder i min förra mobil :D

Emmihs

Tindra

Jessi hahaha :D

Sabina :)

Hälsa på hos Sabina i Stockholm:)

Gamla klassen :(


Hahaha Carro :D


Benjamin o Ante :)

Benjamin gjorde en fläta på Carro :)


Carro :D

Lammungar :)

Haha :D

Söt :)

Hehe ;)

Hehe sötnos :D

Just nu

Kom precis hem, har varit på julbord hahahahaha så jävla kul mamma råka dra sin servett över ljusen som stod på bordet så det tog eld hahahaha hon börja vifta men då vart det ännu värre! Jag och Jessica skratta så vi höll på o dö. Sen kom morfar och släckte elden med händerna haha. Har inte gjort så mycket annat, bara spelat prinsess-spel med Tindra :) Nu ska vi kolla på Jurassic Park.
Jag vann kronan som för tur med sig haha :D


New year's eve outfit Part 2











Idolfinal

Såg ni finalen igår? Så himla bra! Visste faktiskt inte vem jag hejade på men jag trodde hela tiden att Jay skulle vinna. Båda va svinbra :D O jag dog lite när jag såg Minnahs halsband!!! Snyggaste halsband jag sett! Det ska tydligen finnas på Tjallamalla men hittar inget där :( Vill ha!!! 
 



Hemma

Godmorgon på er! Hade jättekul igår, först var vi på kontoret där vi pratade, drack och åt. Det var så himla god mat! Jag va säker på att det skulle vara äckligt julbord men så var det ceasarsallad, couscoussallad, oliver, lufttorkad skinka, ost, bröd och massa mer. Supergott :D Sen gick vi ner till bion The Town och den var jättebra men trodde faktiskt att den skullle vara lite bättre men den va ändå jättebra :) Men usch vilka hemska biosalonger, svinstora och man satt så himla långt ner så jag såg inte texten för allas huvud framför var i vägen, och ljudet va så stört högt, jag fick hålla för öronen när dom sköt o sånt, det var flera som gjorde det. Aaae men hade en jättebra kväll! Trots att jag missade Daniel Adams-Ray :( Kom hem vid halv 3 inatt, somna som en gris. Men nu ska jag fixa mig för att åka o jobba hela kvällen!


På väg mot Stockholm!


New year's eve outfit Part 1
















Natti natti

Jäklar så trött jag är. Har precis klippt ihop 13 olika nyårsoutfits, visar er imorgon. Nu måste jag sova, ska ju till Stockholm med jobbet imorgon, först julmingel sen förhandsvisning av The Town, ska bli superkul. Natti natti!
Funderar på vad jag ska ha på mig imorgon.. Att det alltid ska va så jävla svårt haha


New In

H&M - Kavaj 199:-
H&M - Kavaj 199:-

Gina - Kofta (skärpet hör inte till)

Nelly - Uggs 199:- Mössa 79:-
Have2have - skor 749:-

Nelly - Skor 399:-

H&M - Kjol 99:- älskar färgen!

Alla smycken o det söta läppglanset har jag fått av vänner i present, shampot, balsamet och torrshampot är också present, sminket fick jag med när jag köpte produkter från Max Factor.
Åhléns - nagellack 3 för 80:-
Eleven.se - Skyddsspray 45:- Glansspray 110:-

Eleven.se - Shampo + inpackning + healingoil 399:- (asbra!!)
Apoteket - Dagcreme, nattcreme, ögoncreme (minns inte pris)
Lyko.se - Olay rengöringsprodukt 80:-
Nagellacken är från Turkiet som jag inte visat än
Den söta väskan, ringarna och örhänget fick jag i present av vänner, fick även en jätte fin dubbelring med en fågel på av Emmah men den har jag på jobbet.

Ellos - ny lampa till rummet ca 400-500 kr minns inte riktigt


Mums

Ledig idag, nu ska jag läsa nya VR och lyssna på bra musik. Vem vet senare kanske jag får lust att fota lite New In grejer? Hej så länge


I just came to say hello hello hello

Ska snart dra o jobbe lite. Sjuk börjar man bli också, inte okej. Måste också tillägga MY GOD så bra The Beginning & The Best Of The E.N.D är !!!
Tindra är här inne och leker med mina smycken haha


Hahahaha vilken pose :D

Aae nu ska jag äta lite och dra mig mot jobbet!


Bilder från igår

Hade verkligen skitkul igår!! :D




Line och Agnetha :)

Mammi

Line Agnetha och jag

Söta Malin :)

Malin Bertil o mamma :)

Jag och Malin :)

Bowling


Julbord + bowling

Såhär ser jag ut ikväll!

Örhänge - Gina (köpt för jättelängesen)

Nya skor - Have2have

Ha en grym lördag nu!!

Tips - Concealer

Tänkte tipsa om mina favoritconcealers!

1. Mist Concealer - Den första är ifrån Mist och är superbra verkligen. Täcker jättebra! Minns faktiskt inte vad den kostar.
2. Cover All Mix - Den andra är ifrån Make Up Store och den är också hur bra som helst. Den är uppdelad i 3 olika färger som täcker olika partier. T.ex. den rödaktiga är mot mörka ringar osv. Man kan också blanda färgerna så man får en färg som passar just för sin hy. Den kostar 265 kr och räcker hur länge som helst! Har nog haft min i typ 1-2 år och har fortfarande massor kvar. Kan inte välja vilken av dom här två jag tycker är bäst för båda är lika bra!

OBS!! Använd aldrig fingrarna i burken, det förstör fettet i sminket då. Jag tar alltid baksidan av min pensel och sen smetar ut på handen och sen tar därifrån.

Devil

Nu ska jag snart börja fixa mig. Ikväll blir det nämligen bio med Lina, vi ska se Devil uuuuh skräckfilm! Love it. Sen hem o sova för ska upp tidigt o jobba imorgon, efter det blir det julbord o bowling med jobbet! :D Ska bli kul.

Nu får ni stå ut med cambilder eftersom kameran is gone.. Rest in peace kamris

Service & Co

Hej på er! Tänkte berätta lite om reseledarskolan jag ska gå på nästa år. Den heter Service & Co och börjar den 2 maj till den 30 maj. Den här skolan samarbetar med jättemånga resebolag och man har ett garanterat jobb efter kursen. Jag har inga större problem att få jobb på Detur som reseledare efter att kursen är slut men frågan är bara om jag vill. Zilla en tjej på mitt kontor har gått den här kursen och hon säger att det är den bästa av dom alla! har kollat runt mycket och den här verkar faktiskt bäst. Kursen är i Barcelona där man bor två och två på ett hotell med HP (frukost och middag). Jag kommer faktiskt inte ihåg exakt vad den kostar, men närmare 30 000 kr med avbeställningsskydd o sånt. Jag har nu betalat in så jag åker verkligen!! Wihu längtar jättemycket. Tror det kommer bli skitkul verkligen :D Jag ska verkligen bli reseledare! Min dröm ju! Dom finns också på Facebook där ni kan kolla, sök på Service & Co. Om ni är intresserade och undrar över något får ni gärna fråga!

Helst av allt skulle jag faktiskt vilja bli guide i Thailand. Här är en bild från när jag och Emelie var där. Så himla fint!



Tatueringar

Jaaaaa nu äntligen kom jag på! Nu vet jag vad för text jag ska tatuera in, men säger inte vad eller vart än hehe ;) Men jag vet bara inte på vilket språk.. Om jag ska ta thailändska eller engelska? Hm svårt. Att jag ska tatuera mig bakom örat vet ni ju redan och där har jag bestämt mig för att göra mitt stjärntecken. Och just det, har ju inte berättat att jag har fyllt i min gamla tatuering! Haha hade glömt bort det själv, det kan väl inte vara så farligt om man inte smörjt in den va? Var ju ett tag sen nu jag gjorde den. Vart iaf jättenöjd och det gjorde inte speciellt ont. Visar bild någon dag.

Hajattack i Sharm El Sheikh

Som ni redan vet så jobbar jag på ett resebolag. Idag drabbades Sharm El Sheikh, en av våra destinationer i Egypten, av en hajattack, 3 ryssar och 1 ukrainsk medborgare vart attackerade men överlevde som tur var. Stränderna är nu stängda och det är badförbud. Enligt den ryska median har vithajen fångats in nu. FYFAN VAD ÄCKLIGT!!! Jag skulle dö om jag såg en haj! Den kom liksom in nära stranden och attackarade! Fatta att bli biten av en haj?!! Riktigt obehagligt sånt här tycker jag..

VS

Oh nu vart jag på bra humör igen! Titta nyss på VS'show, HERRE MIN GUD vad vackra dom är. Rös i hela kroppen när dom kommer in med sina vingar och Akon kör Angel! Och Katy Perry uppträdde ju också.. Aae finner inga ord. SJUKT BRA!!

Jag hatar

Jag hatar att missa bussar, särskilt när man gör det fler en än gång på samma dag...
Jag hatar att frysa arslet av sig ute
Jag hatar när folk länkar sina bloggar varje dag, några gånger är okej för det gör jag med. men fan inte varje dag o typ "snälla länka min blogg!!!"
Jag hatar att det inte går att komma ut på balkongen för all snö, jag måste alltså gå ner hela trappen och ut där för att röka = jobbigt
Jag hatar att jag röker
Jag hatar när jag beställer massa saker jag inte ens vill ha och orkar inte hämta ut dom
Jag hatar att jag aldrig kan släppa dig
Jag hatar julmust o pepparkakor
Jag hatar all äcklig julmat
Jag hatar att jag tappat min kamera FAN FAN FAN
Jag hatar när folk använder sin facebook som matsedel "Idag blir det fiskpinnar och potatismos..muuuumms.." OCH??
Jag hatar att mitt rum inte städas av sig självt
jag hatar att jag haft ont i magen 2 dagar i sträck. Somnar med magvärk - vaknar med magvärk.
Jag hatar folkmassan utlänningarna som alltid går på i gusum centrum
Jag hatar att jag inte får plats med långkalsonger under mina jeans
Jag hatar att jag är med i nån slags konstig gruppkonversation på facebook, dom är typ arabiska så fattar ingenting och jag vet inte hur man går ur
Jag hatar att jag ALDRIG vinner på lotter
Jag hatar när spotify laggar

Aae de här håller inte, ska lyssna på Vengaboys och bli på bra humör igen!






RSS 2.0